Systrarna Graaf

Hannah och Magdalena Graaf blev kända som popduo i början av 1990-talet. De kom från en kristen familj och hade levt som kristna tills att livet blev turbulent. De var båda vackra och Hannah Graaf blev vald till Sveriges sexigaste kvinna när hon var 17 år gammal. Därefter tog popkarriären vid. De gifte sig båda två med kända män och startade bloggar. På senare år har Magdalena Graaf varit den av systrarna som det skrivits mest om eftersom hon fått gå igenom hårda törnar i livet. Bland annat dog hennes äldsta son genom en olyckshändelse för några år sedan. Hon har opererats för hjärnblödning och gått ner i vikt en hel del. Systrarna har levt sina liv i offentligheten och mycket har hunnit flyta under broarna. Det är inte alltid kommentarerna har varit snälla och omtänksamma mot systrarna. Men de har ändå alltid rest sig upp och gått vidare i sina liv.

Tillsammans med sin mamma har de startat en klinik och ett barnhem i Indien för fattiga och övergivna barn. För inte så länge sedan skänkte Hannah Graaf sin kollektion av damkläder som heter Femme för att finansiera barnhemmet i Indien. Systrarna Graaf deltar också varje år i en faddergala som är till för att finansiera barnhemsverksamheten som de varit med om att starta.

Livet i offentligheten innebär att väldigt mycket av det som för andra människor skulle vara privat inte är det för systrarna Graaf. Men det är också ett sätt att förhålla sig till hur livet är. De har valt att visa upp sig och att dela med sig av sina liv till andra människor. Det är många som inspireras av deras livsval och värderingar och sätt att sköta sin vardag.

Men nu till hösten börjar en ny TV-serie där systrarna Graaf är huvudpersoner. Systrarna Graaf heter reality-serien. Att blogga om livets upp- och nergångar är ju en sak. Det är tankar och funderingar som får plats i en blogg och allt som skrivs ner är självvalt. Det gäller också de bilder som bloggaren väljer att ta med i bloggen. Men nu när det blir en reality-serie så kommer det att innebära att ett kamerateam bor praktiskt taget under samma tak hos var och en av systrarna Graaf. I den situationen så väljer man inte själv allt som visas utan det blir på helt nya premisser. Missa inte det.

zerif-lite