Rätt belysning för dig som bloggar

Har du nyligen börjat blogga har du säkert massor med tankar, planer och idéer. Men har du tänkt på belysningen? En bra belysning kan vara helt grundläggande både för att få snygga foton och för att få en bra arbetsmiljö. Besök lightbysweden.com och välj det du behöver i deras sortiment, så kan du gå vidare och lägga tiden på att utveckla dina idéer sen.

Skapa en proffsig blogg

Idag är bilderna minst lika viktiga som texten för dig som bloggar, ofta är de faktiskt viktigare. En bild har fördelen att den drar in besökarna direkt, utan att de behöver anstränga sig. På det sättet kan snygga bilder vara en väg till att få människor som faktiskt läser bloggen – har de fångats av bilden ökar chansen att de blir nyfikna på texten och stannar kvar och tar del av den. För att kunna skapa rätt sorts bilder behöver du motiv som hör ihop med det du skriver. Skriver du om till exempel inredning eller mode är motiven ganska givna, eftersom du då kan fotografera det du skriver om. Är innehållet annorlunda kan du välja att skapa bilder där associationerna går till de teman du tar upp. Oavsett vilka motiv det handlar om kommer du behöva en bra belysning för att bilderna ska upplevas som professionella. På lightbysweden.com hittar du belysning av olika slag, som kan fungera både inomhus och utomhus. Med rätt belysning kan du komma närmare din dröm om att bli en professionell bloggare med bloggen som huvudsaklig inkomstkälla.

En bra arbetsmiljö

Som bloggare kommer du förmodligen tillbringa mycket tid vid datorn, för att du behöver skriva, svara på meddelanden från följare, redigera bilder och liknande. Därför ska du satsa på att skapa en professionell arbetsplats och belysning från lightbysweden.com, så att du kan må bra medan du jobbar med bloggen. Till en början kan det verka som att det går bra att sitta i soffan och inte bry dig så mycket om ergonomi eller belysning, men efter ett tag kommer du märka att din kropp blir sliten av det. Sitter du ihopkurad kan du bli spänd och få ont, och dålig belysning kan ge huvudvärk och göra dig trött. Genom att redan från början bry dig om din arbetsplats kan du förebygga problemen.

zerif-lite