Influencern Blondinbella

Isabella Löwengrip som blev känd som Blondinbella är lika het som någonsin. Hon är egen företagare och kämpar på med olika projekt. Det verkar som att en del går bra och annat sämre. Det är så det är i livet och i synnerhet för entrepenörer kan det vara tufft från tid till annan. Men Isabella Löwengrip är nu inte en helt vanlig företagare. De flesta företagare är inte kändisar men det är vår allas Isabella, Blondinbella, Löwengrip och det gör att allt faller i ett annat ljus. Självklart vill en bloggare och en influencer att det är framgångarna som syns. Men en bloggare kan verkligen bli en influencer det vill säga en person som påverkar andra i deras val i livet. Och det ställer naturligtvis krav på bloggaren att göra rätt val själv i livet. Som förebild vill ju vem som helst göra sitt bästa och visa upp sig som lyckad och alltigenom framgångsrik.

Den här gången har Blondinbella Löwengrip tagit sig vatten över huvud som det verkar. Hon skulle ha flyttat till New York alldeles nyss men det har inte blivit av. Affärerna verkar inte går i lås som de ska. Men en förebild måste också få lov att misslyckas ibland. Det måste ju inte gå helt och hållet utför även om livet för med sig ett och annat bakslag. Det är något som alla människor ställs inför ibland. Huvudsaken är att man kommer igen antingen på samma spår som förut eller med ett helt nytt spår som man inte testat förut. Livet är kort och det är inte någon idé att gräma sig länge över det som gick snett. Nej, upp och hoppa och ta i med nya tag är det som fungerar i längden. Sen kan det hända att man måste göra vissa förändringar här och där för att allt ska fungera lika bra eller bättre än förut.

Allas vår Blondinbella verkar ha kraft och energi att ta i med nya tag. Livet som mäktig influencer är inte lätt alla gånger. Det gäller att hålla tand för tunga eftersom livet levs inför öppen ridå. Visserligen kan en influencer välja själv i stor utsträckning vad hon ska släppa ut i etern av hennes liv och leverne. Men skulle det liv hon verkligen lever skilja sig mycket från det liv hon framställer att hon lever i bloggen så skulle sanningen nog komma fram ganska snabbt. Därför gäller det för en bloggförfattare att leva sitt liv ärligt och uppriktigt eftersom allt är mer eller mindre offentligt.

zerif-lite