En blogg om uteliv

Om en blogg kan skildra utelivet och ge människor tips om hur man bör bete sig för att underlätta kontakten med andra, så är det troligt att den kommer att få många följare. Böcker som tipsar om raggning och flirtande på krogen blir ofta bestsellers och om du låter din blogg recensera relationsböcker får du ännu ett ben att stå på. Många drömmer om att ha framgång i det sociala livet och att kunna gå hem i gryningen med människor man mött under kvällen. Krogen är en möjlighet men du måste ha nyckeln till rätt attityd. Din blogg hjälper följarna att bryta källkoden.

En skicklig WordPress-utvecklare kan stärka ett företags marknadsposition, eller hjälpa en organisation att nå ut med en kampanj om jämställdhet. En ny design eller layout kan vara guld värd för uppdragsgivaren. Som bloggare behöver du inte vara expert på PHP och MySQL. Din uppgift är att fylla bloggen med content som engagerar läsarna även om bloggens utseende självklart är viktigt.

Tidsparasiten är en partydödare

Du kanske bloggar live från krogen eller skildrar en trevlig krogupplevelse med upplagda bilder. Det gäller att vara tidseffektiv. Du kan varna dina följare för två typer av människor som förstör kvällen. Den ena tycker bara om att prata om sig själv, och vill egentligen inte att det ska hända något mer. Den andra är du själv. Har du en positiv attityd när du går ut? Ta en snabb koll i spegeln. Om du inte är på rätt humör kanske du kan stanna hemma och titta på en feelgood-film istället.

zerif-lite