Blogga om inredning och renovering

Jag går i renoveringstankar just nu, liksom säkert många andra med mig. När det börjar bli vår sätter jag alltid igång och rensar ur ordentligt hemma och försöker göra det lite nytt och fräscht. Men det här året funderar jag alltså på att ta det ett steg längre och göra en större renovering!

Byta dörrar och måla om

Det första jag vill göra är att byta ut alla dörrar i huset. Lite nya fräscha dörrar tror jag skulle lyfta det här hemmet totalt, tror inte ni? Egentligen vill jag även byta ut alla fönster, men jag tror vi får ta en sak i taget.

Nästa steg är att måla om! Det här tänker jag definitivt göra i sovrummet. Just nu har vi det helvitt, men jag vill gärna ha en lite dov blågrå färg. Jag har letat inspiration på Pinterest och i inredningsmagasin och jag har sett så många fina sovrum nu.

Vill ni följa med?

Min tanke nu är alltså att låta detta bli en resa här i bloggen. Jag kan inte lova hur lång tid det kommer ta eller var vi ska hugga in först. Men dörrar ska bytas, väggar målas och eventuellt kanske även ny parkett i vardagsrummet.

Tycker ni att det här låter intressant att läsa om? Brukar ni följa inredningsbloggar eller renoveringsbloggar?

zerif-lite