Vinnarskalle – vad är det?

En person som är inställd på seger och framgång är en person som många skulle kalla för vinnarskalle. För att bli en bloggare som ligger i framkant och som blir eftersökt och läst kanske det finns ett framgångsrecept för. Kanske.

Det mest troliga är att det inte räcker med att ha en så kallad vinnarskalle för att bli en framgångsrik influencer och bloggare.

En vinnarskalle är en person som kan lägga till en extra växel när det är motigt. Den kan ofta också vända något negativt till något positivt istället. Den fokuserar på att tävla mot sig själv i första hand. Att alltid bli bättre i förhållande till hur det var förut. En vinnarskalle är också fokuserad på det den vill få gjort. Den fuskar sällan eller aldrig med träningen utan ger sig ut i ur och skur. Det är ungefär som att ha en hund. Oavsett vilket väder det är så måste man ut och gå med hunden. Likadant är det för den som vi nå framgång. Krävs det att man måste ut och jogga både söndag som måndag för att vinna en OS tävling så gör man det utan knot.

En bloggare måste också se till att hålla sin blogg uppdaterad. Nya äventyr så ofta som möjligt. Nya bilder och nya händelser håller publiken kvar och får den återkomma dag efter dag. Förutom vinnarskalle behöver en bloggare vara lagom personlig och lagom öppen med intima och privata saker. Det gäller att i åtminstone livsstilsbloggar vara generös med hemligheterna. Om det gäller bloggar där man kanske vandrar eller tränar så gäller det att råden, tipsen och upplevelserna är intressanta och adekvata. Förutom detta så skadar det inte att vara känd sen tidigare. Det är bara ett plus i kanten.

zerif-lite