MATILDA - FINTESS AND HEALTH

Kategori: VILL HA

BEAUTIFUL COLOURS

MACPRINCE$A | via Tumblr

Jag är inte mycket för färg på läpparna men om det är något jag verkligen tycker är snyggt så är det färgen nude och MAC har en hel del fina läppstift i nudefärger. Tur att dom säljer macläpstift här i närheten så jag kan införskaffa mig ett. Problemet kommer ju vara att välja vilken typ av nudefärg jag vill ha och med den beslutsångest som jag lider av kommer jag väl stå och välja i timmar.

Har ni något tips på en fin nudefärg från MAC så är jag mer än gärna öppen för förslag!

WANTIE

      

Ingen kan väl ha missat den här trenden med bralette under en stickad kofta eller en cardigan. Själv tycker jag det är sjukt snyggt. Lite porrigt dock men till rätt plagg att matcha så är det svinigt snyggt! Jag har hittat en på Lager 157 HÄR för ynka 60 kr!!! Jag ska beställa den i svart (finns även i vit) då det inte gör något om jag inte kommer använda den då 60 kr inte är någonting.

MARC JACOBS

              

Älskar verkligen marc jacobs märket och föredrar det framför michael kors när det gäller smycken. Tycker de har stilrena men supersnygga smycken helt i min smak och älskar både klockan och armbandet som jag har. Dock använder jag inte alls så mycket smycken och gör jag det så vill jag att det ska vara stilrent. Hellre lite dyrare och finare smycken än massa billigt och ¨plastigt¨ enligt min åsikt. Öronhängen bryr jag mig dock inte så mycket om eftersom jag alltid tappar bort mina öronhängen. Så då känns det lite surt att läga typ 800 kr på något som jag tappar bort inom 2 dagar.

Armbandet till höger är mitt nästa smyckesinköp!