MATILDA - FINTESS AND HEALTH

SNAPPISJobb, plugg, jobb, plugg. Så ser mitt liv ut just nu. Försöker få in träning lite här och där. Igår jobbade jag två pass och idag ska jag ha en pluggdag och senare ta en paus för att träna lite och ikväll ska jag på tjejmiddag. Helt okej söndag faktiskt!

+-

girlhands

Just nu är jag världens sämsta människa att umgås med. Jag försöker ta mig igenom varje dag utan att bryta ihop. Jag är extremt sårad och ledsen och känner typ att allt är meningslöst. Jag har gett mig själv till någon och gång på gång blivit nedtrampad. Jag påstår inte att jag är Guds barn och gör rätt alla gånger men en sak som är säker, är att jag alltid är trogen och ärlig och kräver därmed detsamma tillbaka. Vad är annars meningen med att själv vara det?

Usch jag vet inte.. Jag vill bara att allt ska vara så simpelt som det låter. Man älskar och blir älskad. Men så är inte livet och nu får jag börja om på nytt. Jag älskar fortfarande och jag kommer alltid älska den här människan. Men vad ska man göra när någon väljer bort en. Det är så konstigt att man kan göra allt för en människa och ändå är det inte tillräckligt. Man duger liksom inte ändå. Hemska känsla. Känns lite som man levt i en lögn men någonstans vill jag inte tro att det varit bortkastad tid. Får som det som ett kapitel i livet med många bra och dåliga stunder och oavsett så har jag iaf varit ärlig mot mig själv. 

MAGSJUKAI lördags natt åkte jag på en rejäl magsjuka och låg med huvudet i toalettstolen stora delar av natten och 2h sömn. Inatt var det igång igen och det lilla jag hade lyckats få i mig under söndagen kom upp igen lagom till midnatt. Jag AVSKYR att spy och börjar alltid gråta och får panik för jag tycker det är så vidrigt. Vågen visar också 4kg ner så jag tror ni kan förstå hur jag mår nu. Trött och helt utan energi. Har tagit ledigt från jobb i några dagar och det enda jag får försöka fokusera på är att plugga men det går ju sådär när man mår dåligt. Hoppas på att vara på benen igen imorgon!! Jag mår bra på dagarna men på nätterna kryper illamåendet fram..

MAYBEAUTY - 30% rabatt till mina läsare!Jag har tidigare pratat om The Incredible Facemask i ett samarbete från maybeauty som är en peel of mask som rengör huden på djupet och den älskar jag! Nu har jag fått chansen att testa The Incredible Poremask som suger ut talg och fet, rengör porerna, stänger porerna och gör dom mindre. Jag har väntat lite med att göra en recension för jag först vill testa produkterna mer än en gång för att kunna ge er en ärlig recension. 

Dessutom har jag en rabattkod till er som aktiveras direkt via länken: https://maybeauty.se/pore-mask/?coupon=matilda30 1. Först och främst tvättar jag alltid ansiktet med lite ljummet vatten innan jag sätter på en ansiktsmask. Sedan applicerar jag masken över ansiktet och undviker runt ögonen. En mask räcker gott och väl för två personer!

2. Masken ska sedan torka 15-30 min. Första gången tog jag 30 min för att verkligen få bort all smuts och sedan har det räckt med 20 min. 3. Sedan tvättar jag av det med ljummet vatten och avslutar med en återfuktande kräm.

Resultatet blir en len och ren hud. Och för mig som har haft extrema problem med porer på näsan under en längre tid känner äntligen att det börjar bli bättre. Det tar tid med det går sakta framåt. Jag gillar den här masken mer än den andra för att den här masken behöver du bara skölja av och det känns som huden blir fräschare. Sen gör den andra masken lite ont att dra av om man har mycket ansiktshår. Så jag kan varmt rekommendera den här masken om ni vill ha renare hud eller som mig, har problem med pormaskar som inte vill försvinner. Sen tror jag det tar olika på alla men allt är värt ett försök!


Nu har ni chansen att få 30% rabatt om ni uppger matilda30 i kassan. 

TISDAGGodmorgon på er!! Jag är uppe för att jobba 10-14 idag och sen ska jag hem och plugga. Min kurs är igång och jag är så peppad! För er som inte vet så läser jag just nu utvidgad juridisk introduktionskurs som är 15hp och kommer pågå i 10 veckor. Sen blir det förhoppningsvis några år till av att läsa juridik. Samtidigt som detta försöker jag jobba lite då och då. Träningen ska man också försöka hinna med men den ligger lite på is. Tränade dock igår eftersom jag var ledig, så alltid något!