MATILDA - FINTESS AND HEALTH

FRIDAY!!Fredag och jag är ledig, härligt! Fick mitt schema igår och arbetskläder. Är väldigt nöjd faktiskt. Jag kommer jobba i delikatessen på ICA Toppen i Höllviken. Dom kommande veckorna kommer jag ha utbildning i detta och jag tycker det är så kul! Jag har en förkärlek för delikatessen och jag kan i princip alla ostar och korvar (självlärd haha) så tycker bara det är kul. 

På måndag har jag tid hos frisören, ska färga och klippa mig inför studenten. Var längesen jag gjorde något med mitt hår eftersom jag låtit det växa och verkligen försökt att låta bli att göra något för att det ska slitas. 

Nu är det inte lång tid kvar för alla oss 3or. Bara att kämpa på!

SNAPS


Min lilla bebis som alltid ska lägga sig där det är mjukast haha // Selfie 


Födelsedagslunch with ma girl på fridays <33333 // Sushi lunch på uteserveringen i höllviken, såå nice!

SUN-DAY

 black and whitefashiondog

Är sommaren här?? Ja jag tror minsann det. 21 grader och jag har legat ute i bikini och plaskat i poolen. Ett snabbt träningspass klämde jag in också. Skönt med lite folk på gymmet då troligtvis de flesta är ute i det fina vädret. I Sverige måste man definitivt ta vara på vädret när det är bra men jag klarar inte så lång stund i solen och jag blir snabbt rastlös av att bara ligga stilla. Så då passar det bra att ta en paus och träna för att få skaka av lite energi!

Snart kicka vi även igång en ny vecka med nya planer och mål. Har en hel del den här veckan men efter denna veckan så är det värsta över. Kan man få beställa det här vädret till studenten? Isåfall gör jag det!

SHOES


// Från New Yorker

 

Älskar dessa skorna som är ett par ¨Nike look a like¨ men för en 1/4 del av priset. Jag har 3 par nike skor och jag tycker dessa är lika sköna. Jag har problem med mina benhinnor och får lätt ont när jag går eller springer men märker inte alls av några problem med dessa. Och snygga är dom ju med!

MY BIRTHDAY // 19 årTiden springer iväg! Känns som igår man fyllde 18 bast haha. Har iaf haft en superbra födelsedag hittils. Enbart haft ett prov på 30 min idag sen har jag varit ledig. Tog en födelsedagslunch med min fina vän i stan. Vi åt på fridays och efteråt var vi sååå proppmätta haha. Men vi gick lite i stan och fick med mig ett par vita jeans och har även fått ett par fina skor av mammsen som ska invigas ikväll. Ska fira på pinchos, mitt favvo ställe!! Så bra som det kan bli!

BURGAREJag ääääälskar hamburgare men pga IBS så har jag svårt för att äta det med bröd. Så vi byter ut det mot ett större salladsblad här hemma och så vips kan jag äta det lika gott men utan ont i magen! Hemmagjorda hamburgare är för övrigt bäst.