MATILDA - FINTESS AND HEALTH

OLYCKA PÅ JOBBMåndagskvällen/natten spenderades på akuten i 7 timmar då jag lyckades skära av mig en bit av lillfingret på jobb. Igår fick jag ledigt men idag är tanken att jag ska bege mig till jobb 14-20.15 då jag i övrigt mår bra och inte alls har ont eller så. Ska även boka en tid till vårdcentralen för att kolla läget bara så det läker som det ska och så att inget blir infekterat. Eftersom en bit av fingret är av så gick det inte att sy utan dom fick bränna kärlen istället, för att stoppa blödningen. Förhoppningsvis läker det ut så att det möjligtvis bara blir ett ärr. Men det kan jag leva med då jag är så tacksam för att det inte var en större bit som jag skar av.

Som det kan gå när man slarvar minsta lilla. Nu har jag sjukt mycket mer respekt för dom där vassa maskinerna..

MIDSOMMARFirat med min familj, ätit midsommar mat, massa jordgubbar och grillat. Vi firar inte midsommar så stort som många andra gör. Varför, vet jag inte men det har väl bara blivit så, speciellt dom senaste åren. Firar ni midsommar? Isåfall hur?

SUNDAYS BRUNCHIgår var vi och käkade brunch på ett hotell inne i stan. Det var så gott och lagom mätt var man ju efteråt haha.

Q/ATror du på kärlek vid första ögonkastet?
Nej men jag tror på attraktion och intresset vid första ögonkastet. Känns lite läskigt om man faktiskt skulle bli kär vid första ögonkastet? Kärlek handlar ju om att älska alla sidor hos en person (enligt mig) och det känns inte som man vet det vid första ögonkastet haha..

Är du bortskämd?
Nej jag har aldrig varit ¨jag ska ha det och det¨, däremot har jag haft väldigt generösa och givmilda föräldrar och fått mycket av det jag t.ex. önskat mig på grund av det. Så när någon kallar en människa bortskämd kanske man borde tänka på detta..

Beroende av:
Jag har inget direkt beroende men det som kommer närmst är väl typ mobil, dator och mat haha!

Vad tror folk om dig?

Bra fråga. Jag vet faktiskt inte men förut vet jag att många har trott att jag är bitchig/kaxig.

Stämmer det?
Förut var jag definitivt det mot folk som var elaka. Idag vet jag att det inte tjänar något till och det är verkligen bara bättre att ignorera någon som är elak än att lägga ner tid på personen och ¨ge tillbaka.¨ 

Nästa mål i ditt liv:
Jobba nästan hela sommaren sen att börja universitet/högskola :)

Hur svarar du i mobilen?
Om jag ser vem det är och det är någon nära så säger jag bara hallååå?? Annars säger jag ¨hej det är Matilda¨ haha.

Brukar du komma i tid?
Jag försöker! Ibland lyckas man, ibland inte haha.

När mår du bra?
När jag får en lagom lång sovmorgon, god frulle, lite sol, träna och god mat och få umgås med nära och kära!

Hur känner du dig nu?
Som en kassler typ. 

Vanligaste färg på dinaKLÄDER:
Haha svart, vit och grå.. 

Favoritdryck på morgonen:
Mjölkchoklad eller råsaft!