MATILDA - FINTESS AND HEALTH

BIO & MIDDAG


Topp - BIK BOK, Jeans - GINA TRICOT, Klocka - Ur och Penn.

Söndag - bio och middag på pinchos står på schemat. Vi ska se Zootropolis på bio haha så kul! Sen är jag sååå pepp på att äta på pinchos då jag sett och hört flera som ätit där. Hela konceptet verkar också bra då man bokar bord och beställer maten i en app. Imorgon är det dock skola igen som vanligt och jag är inte pepp på det men det är ju bara ca 3 månader kvar sen är det student!!!! Övertaggad. Hoppas ni alla får en fin söndag! 

// TODAY's WORKOUTDagens pass blir axlar, baksida ben, kondition/mage. Jag brukar ibland slänga in lite mage mellan konditionspassen. Exempelvis att jag kör på max i 3 min på trappan, sen kör jag 2 set mage sen kör jag 3 min trappa igen och 2 set mage sen kör jag så tills jag är helt slut. Riktigt bra om man vill ha lite mer effektivitet och variation i sin träning. Man får upp ett riktigt skönt flås också!

ENJOY LIFE

foodice creamfashion


Jag inleder veckan med en vilodag. Fika med lite vänner och ingen träning för att sedan köra på resten av veckan. 5 dagar har jag lovat mig själv att springa för att återfå den kondition jag en gång hade och för att jag mår så jäkla bra efteråt.

När någon frågar mig hur ofta jag tränar eller vad jag brukar äta så vill jag oftast inte svara. För det spelar ingen roll för mig. Jag tränar på till jag känner att min kropp behöver vila. Jag äter när min mage är hungrig, därav också väldigt svåra frågor att svara på då jag på en vecka ibland kan träna 5 ggr och en annan vecka 3 ggr. 

Jag lyssnar på min kropp helt enkelt och nu på senare tid har den sagt till mig att den vill ha lite mindre onyttigt och mer konditionsträning. Men det betyder inte att jag inte kan ta en fika någon gång eller strunta i att träna. Jag tror balans är det viktigaste. Att svälta sig eller att hets-äta tror jag inte på. 

Lev livet. Lyssna på din kropp. Gör vad DU vill. Nu blir det måndags-fika, puss på er!!

BREAKIE

   
   
   

Dagens andre frukost! Första målet blev gröt och sen andra målet blev kvarg (annanas & kokos) med musli och råsaft. Oftast när jag ska träna så äter jag två frukostar innan med ca 1,5h mellanrum för att jag behöver den energin för att orka med. Detta är en så enkel men god frukost och jag blir lagom mätt eftersom att kvargen är ganska mättande. En liten klick jordnötssmör på toppen gör det hela ännu lyxigare! Nu väntas det  jobb, ett mag-benpass och kondition! 

Ha en fin lördag! 

Q/ABästa frukosten?
- Tycker nästan all frukost är god. Frallor, pannkakor, äggmacka, smoothie. Frukost i all ära!

Aldrig få ta ett glas vin igen eller aldrig få dricka en drink igen?
- Eftersom att jag inte dricker så hade jag kunnat vara utan båda men jag dricker hellre en drink än vin.

Du måste klä dig i en enda färg resten av livet, vilken?
- Svart såklart.

Bästa uppfinningen?
- Allt som har med teknologi att göra. 

Vilken egenskap saknar du enligt dig själv?
- Tålamod. Jag vill gärna tro att jag har det men jag klarar av att plugga t.ex. i max 5 minuter sen går det inte.

Vad ska dina barn heta? Vi låtsas att du får en pojke och en flicka.
- Molly och William.


Aldrig mer få se på tv eller aldrig mer få lyssna på musik?
- Aldrig mer få se på tv.

Vilket sällskapsspel är du bäst på?
- Har oftast väldigt otur i spel, men kortspel är nog det jag brukar lyckas bäst på.

Vilket yrke skulle du aldrig kunna ha?
- Yrken där man sliter som ett djur för en skitig lön. 

Vilka är dina 5 favoritbloggar?
- Michaela Forni, Felicia Melander, Alexandra Bring, Linn Ahlborg, Andrea Hedenstedt.
  
Vad står på din shoppinglista till våren?
- Ett par sköna och snygga våriga byxor. Har letat som en galning efter bootcut byxor men det är då fasen inte lätt när man är typ 1.60 cm. Sen vill jag skaffa mig en bomber jacka och ett par nya vårskor! Sen vet jag att jag kommer slösa så mycket pengar på träningskläder för det är det bästa jag vet att shoppa!

Vilket mål jobbar du mot just nu? 
- Att ta mig genom gymansiet, skaffa nytt jobb och komma in på universitet.

Vad vill du bli när du blir stor?
- Advokat. 

Kakor, chips eller godis?
- Subways kakor slår allt!! Annars chips <333

MASCARA TIPSSen jag slutade med fransförlängning (ska börja igen till sommaren) så har jag använt mig av bl.a. den här mascaran som jag är jättenöjd med! Jag gillar gummiborstar och den här ger bra volym samt längd. Mina egna fransar är väldigt svarta men helt utan volym och längd så jag behöver en mascara som gör båda, annars brukar jag använda mig av två stycken eftersom dom har olika effekter på fransarna. Men den här gör faktiskt båda jobben! Så rekommenderar den här om ni är ute efter en ny mascara!