MATILDA - FINTESS AND HEALTH

AUGUSTIOkeeeeej snart är den här månaden förbi?? Allt går så fort. Snart börjar jag plugga igen efter en sommar fylld med massa jobb. Jobbar 14-20.30 idag i kassan så nu ska jag äta en ordentlig lunch och fixa lite mat som jag ska ha med mig. Träningen har fått lida lite nu men imorgon ska jag köra ett härligt pass igen!! Passar på så fort jag slutar tidigt för ledig är jag nästan aldrig. 

FY!

drinks

Jag tror inte det finns något värre än avundsjuka människor som trycker ner andra. Jag själv kan ta mycket skit men det finns så många som inte har det psyket och varför ska man ens behöva ha det? VARFÖR känner vissa människor att dom behöver klanka ner på någon annan. Jag tror inte man mår bra i sig själv om man behöver göra det eller så är det något allvarligt fel på en. Det finns säkert många människor som jag inte diggar men jag skulle aldrig trycka ner någon för det. Det är sällan jag får taskiga kommentarer men när jag har fått det så lyser det osäkerhet Jag blir så irriterad när jag ser hur elaka människor är, speciellt på internet. Folk verkar tro att man kan skriva vad som helst till någon annan på internet. Fy skäms på er!

Jag hoppas att detta en vacker dag blir ändring på det här. För det jag bevittnar varje dag på sociala medier är inget jag vill att mina barn ska växa upp till. 

NYX HDJag måste tipsa er om detta pudret från nyx!! Det är ett löspunder som är transperant och ska passa oss med oljig/glansig hy. Jag har problem med att jag blir väldigt glansig i ansiktet under dagen men med detta puder så håller sminket sig matt under hela dagen. Kostar runt 100 lappen. Tips tips!!

X3Spenderade fredagen i stugan uppe i Halmstad med min babe. Vi åt lite god lunch, grillade och drack champange. Så mysigt och det behövdes efter en lång arbetsvecka. Denna vecka jobbar jag måndag till lördag, ca 40h arbetsvecka men jag klagar inte när det väl är löning hehe.

Nu ska jag äta räkor med lite tillbehör! Livet är bra