MATILDA - FINTESS AND HEALTH

I'M ALIVELäges uppdatering. Just nu är det 100 saker i skolan samtidigt som man ska hinna ha en fritid. Mitt liv känns sjukt tråkigt just nu och jag bara hoppas att dessa två månaderna går snabbt så jag kan lägga det här bakom mig. Sista terminen har definitivt varit det tuffaste året. (Sorry alla 2:or som tycker det är tufft nu). Dock har jag valt en väldigt krävande linje så beror självklart på det också. Men planeringen är verkligen A och O. Fixar man det så fixar man allt! Tackar min kära juridiklärare att vi fick ledigt på torsdag också. Välbehövligt.

Hoppas ni får en fin vecka iaf, kram!

VESPA

    

  

Min favvorätt från VESPA! Rigatoni alla contadina- färsk rigatoni i en krämig sås gjord på taleggioost med strimlad kycklingfilé och kantareller. Toppad med färsk riven parmesanost och färsk basilika. Ja ni hör ju, rena drömmen!

NPFredag!!!! Men tyvärr ska jag skriva nationella prov i 7h i Engelska 7. Wihoo jättekul??? Men skönt när det väl är gjort så man kan ta helg på riktigt. Så mycket i skolan nu sista rycket. Kan inte beskriva min längtan till studenten. 

Hoppas ni alla får en fin fredag!! 

BÄSTA

                         

Mitt favoritsmink kommer från Maybelline - FITme! och detta har jag använt i ca 1 års tid och jag är så nöjd! Foundation och concealern är grymma och allt är verkligen prisvärt. Concealern använder jag dock bara för att täcka finnar, under ögonen använder jag en concealer från MAC som ska vara bättre för att täcka blåa ringar.

FAVES

                        

Färg: Älskar svart, vitt och grått!

Mat: Tacos 

Klädbutik : Lager 157 och Gina är nog dom jag handlar mest ifrån just nu.

Film: Alltså Taken 1 kommer alltid var grym fast än man sett den 100 ggr. Sen gillar jag alla Johan Falk, Wallander och Beckfilmerna! Finns så många bra filmer faktiskt.

Bok: Har läst många bra böcker i mitt liv tyvärr kommer man inte på några när man väl ska rabbla upp dom. Jag slutar att läsa en bok om den inte är bra efter typ 30 sidor. Vill läsa spännande böcker som man sugs in i direkt!

Sport: Att spela är fotboll. Gick på fotboll i några år när jag var yngre. Men det är roligare att se på hockey än fotboll på tv!

Årstid: Finns det ens något annat man kan välja än sommar??

Veckodag:  Alltså fredagar!!!!

Glassmak: Lakritsglass :D

Tid på dygnet: Ja inte är det morgon iaf. Måste nog säga tidigt på dagen, då är jag som piggast. Efter 15 måste jag ta en powernap för då jag är som tröttast.  

POP ONJag måste tipsa er om dessa igen! Lyxpopcorn for sure. Så goda och värda vartenda krona. Önskar dock att påsen var större haha.