MATILDA - FINTESS AND HEALTH

TumblrStyle Classycgalcaffein

Jag har varit med om smärta. Jag har känt något som många inte har gjort. Jag vet vad ångest innebär, jag vet hur det känns att vara krossad, att känna sig ensam. Men något som jag stått fast vid, är att aldrig låta någon ta min lycka ifrån mig. Varje dag vaknar jag med lycka i hela kroppen, även om jag grät mig själv till sömns kvällen innan.


För problemen kommer alltid att finnas. Och någon kommer alltid tycka illa om dig. Men man kan inte låta det stoppa en från att leva. Man måste lära sig att njuta av stunden. För man kan inte leva i framtiden och man kan inte leva i det förflutna. Så det enda man egentligen kan göra är att vara lycklig över allt man har i livet och aldrig placera sin lycka i någon annan människas händer.

SNAPSHOTS


Älskar min träningströja från stadium och byxorna från Better Bodies.// En sinnes god kebabpizza!!


Det här!! Varmrökt lax med keso, avocado och tomater blandade tillsammans! Snabbt enkelt och så gott! // Puss puss

STEAMBOAT

       
   

I lördags åt vi den här fantastiska rätten. Steamboat- det är asiatiskt och kan jämföras med tacos/fondue. Vi har ätit det här förut men det var såå längesen och jag tycker verkligen det är jättegott! Kan varmt rekommendera det här.

LIVET

Daydreaming♥ | via Tumblrme time <3

Så var det söndag.. Dagarna flyger förbi vilket kan kännas både bra och dåligt. Den här veckan har bjudit på 3 prov så ni kan nog förstå hur slut i huvudet jag har varit. Så fort ett är avklarat så ska man börja på nästa. Men igår tog jag paus från allt plugg och återhämtade mig lite. Idag måste jag dock dyka ner i pugget igen lika så resten av kommande dagarna.

Men jag kämpar på in i det sista för om några veckor sitter jag på ett plan mot Dubai så det känns ju ovärt att klaga. Hoppas ni får en mysig söndag och ät massor av kanelbulla för mig också!! ♥

HÖST LISTA1. Vad är det bästa med hösten?
Det bästa måste vara kläderna. Mysiga, varma och gosiga tröjor och stövlar! 

2. Vad kommer du äta i höst?
Grytor är enligt mig en riktig höstmiddag och soppor också som vi för övrigt nästan aldrig äter här hemma.

3. Vad kommer du dricka i höst?
Eftersom jag inte dricker kaffe och verkligen avskyr doften av det så kommer jag dricka massa té!! Är jag ute och fikar kommer det dock bli chailatte som är favoriten.

4. Vad kommer bli ditt mest använda plagg i höst?
Alla varma tröjor! Har väntat så länge på att få gosa ner mig i dom. Sen vill jag köpa ett par bootcutbyxor, (läs- inte jeans) vilket är så snyggt och verkar vara så skönt. Men jag tvekar på att det finns för oss som inte är 2 meter långa..

5. Vad gör du om dagarna egentligen?
Jag tillbringar största delen i skolan. Sen blir det inte mycket roligare hemma då plugget fortsätter (vill gärna låta fltig men kan säga att det förekommer en och annan paus där emellan plugget hehe). Sen försöker jag hinna med träning så ofta som det går. Sen avslutar jag kvällen med lite film mys och slapp för att varva ner.

6. Vad kommer du lyssna på?
Massvis med Sam Smith och Ed Sheeran. Sen en och annan podcast väl.

7. Vad tittar du på?
Serier och youtube videos!

8. Vad har du för höstplaner?
Kämpa på i plugget, försöka göra lite vettigare saker på min fritid, ta körkort och åka till Dubai.