MATILDA - FINTESS AND HEALTH

LASHESAlltså åhh ser ni mina fransar? Jag är såå glad över att jag valde att äntligen göra det. Är så nöjd och det är verkligen skönt att känna sig någorlunda snygg när man inte har smink. Jag har för övrigt extremt korta men svarta fransar. Jag har ju testat x-lash efter att ha hört mycket bra om det men jag vet inte om jag tycker det hjälpte så värst mycket och nu när vi är utomlands så känns det skönt att ha långa fransar utan att behöva mecka med t.ex. lösfransar. 

Jag valde medel långa i tjocka modellen och tycker det blev perfekt. Påfyllning ska ske om 3 veckor så vi får se hur länge dom håller sig fina. Jag gjorde det på hårtrend i malmö. Tjejen där var jättesöt, kände mig väl omhändertagen så det kan jag rekommendera!

BYE SWEDEN HELLO DUBAI

Untitled  Angelica Blick

Det känns sjukt att tiden är inne och snart sitter jag på ett plan mot Dubai!! En vecka med sol, bad och massa god mat och fina ställen att upptäcka. Det känns så bra i hela kroppen och jag har verkligen längtat efter det här. Det var ett tag sedan vi var där (detta blir tredje gången gillt alltså) och det ska bli så kul att komma tillbaka. Jag kan lova er många bilder från den här resan.

Men nu mina vänner kommer jag även ta en liten semester härifrån. Något inlägg kommer upp men jag kompenserar det med att bjuda på massvis med underbara bilder när jag är hemma. Hoppas ni får det underbart trots allt här i kalla Sverige, kram! 

DINNERUnderbara middag. Hemmalagade musslor med pommes och en vitlöksås till det. Jag älskar skaldjur över lag och musslor tycker jag är så gott! Det här blev perfekt och en lite lyxigare helgmiddag. Det här kommer vi definitivt göra om!