MATILDA - FINTESS AND HEALTH

SNAPSHOTS - FOOD

Har haft min fina vän Denise på besök sedan i tisdags. Vi har ätit massa gott och jag kan ju inte klaga direkt. Eftersom min mamma är bortrest så har vi haft huset för oss själva också. Tyvärr har vädret varit så dåligt och vi har inte kunnat sola eller bada vilket jag hade planerat men men.. Man får göra det bästa av situationen!

Jag har bl.a. haft körlektion och då följde Denise med, var lite pirrigt men gick bra! Sen har vi gått på bio, vi såg ¨Spy¨ med bl.a. Jude Law och Jason Statham. Den var faktiskt roligt - perfekt för mig med torr humor haha! Sen ska jag på bio idag igen på premiären av Terminator med Alex! Men först har jag teorilektion i 2h.


Imorse blev det pannkaksfrukost med grädde, varma hallon och körsbär. Gott! // Till lunch idag blev det kräftor med tillbehör.


Innan bion så åt vi på JP's. Blev planka, sååå gott! // En lyxigare frukost. Räkmackor med handskalade räkor. Svårslaget!


Igår åt vi lunch på emporia. En amerikansk cheeseburger! // Sen grillade min pojkvän på kvällen och sedan spelade vi spel och åt lite gottis till det sen avslutade vi kvällen med film.

25 juni 2015 15:18 | Livet |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas