MATILDA - FINTESS AND HEALTH

CONFESSIONS- Just nu är min pollen hemsk!! Det kliar konstant i näsan och när jag ligger ner så täpper den igen helt. Det jobbigaste är dock att det kliar och att jag nyser. Tar ingen medicin för det men har allergitabletter som jag tar när det är riktigt jobbigt.


- Idag hade jag aldrig kunnat tänka mig att bo inne i stan. Det är verkligen inte min grej. Jag bor hellre en bit utanför stan och slipper allt kaos men ändå ha hyffsat nära in dit.


- Jag har extremt lätt för att bli störd när jag ska sova. Det måste vara mörkt och tyst, annars kan jag inte sova vilket är jättejobbigt. Kan vakna för minsta lilla sak också.


- Mitt tålamod när jag ska lära mig något är sämst. Även om jag tycker det är intressant så får jag damp om jag inte förstår direkt eller någon förklarar omständigt. En negativ egenskap, yapp!


- Jag duschar håret två ggr i veckan (IBLAND mer ifall jag ska göra något speciellt och håret är för smutsigt.) I början var det sjukt svårt och jobbigt. Från att gå till att ha tvättat det varannan dag till två ggr i veckan är en kamp haha. Men nu har mitt hår vant av sig och jag tycker det är mycket bättre såhär! Håret växer och det blir inte lika slitigt.


- Hade jag fått välja EN maträtt att äta i resten av mitt liv så hade jag valt sallad. Just för att man kan kombinera det på så många olika sätt och för att jag älskar det helt enkelt.

29 juli 2015 08:10 | Livet |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas