MATILDA - FINTESS AND HEALTH

// TIPS


Shazam- Den här appen har hjälpt mig så mycket!! Varje gång det kommer en låt på radion eller någon annanstans som man inte har en aning om vem det är som sjunger eller vad låten heter så klickar jag på en knapp i den här appen så kommer artist och låtnamn upp. Stort tips!

T. Camera- Vill du fånga ett ögonblick med flera personer på bild men även vill vara med själv? Då är den här appen hjälpsam! Man ställer in den på hur många sekunder som ska gå innan bilden tas och efter önskad tid så tar den ett foto. Man kan alltså fånga ögonblick allesammans utan att be någon ta ett foto.

Wehearit- Bästa sidan om ni vill ha inspiriation! Jag är inne där minst en gång om dagen och oj vad fullproppad med inspo man blir. Så himla mycket fina bilder och det motiverar mig iaf. Så när motivationen är på botten så är det den appen jag klickar mig in på.

Indeed job- Perfekt för dig som är ute efter ett jobb! Här finns en kategori som passar alla. Nu efter gymnasiet ska jag skaffa mig ett bättre och stabilare jobb och då tänker jag börja med att leta där så får se hur effektivt det är. Men kan hjälpa en på traven om man behöver ett jobb.

Groupon- Bra app med massa rabatter! Mycket billiga saker. Lite farligt dock för jag hade kunnat klicka hem hur mycket som helst! Men ett stort plus att det är så pass stor rabatt och det är en pålitlig app.

Swish- Jag är ny på det här men skaffa mig det här för ca 1v sedan och tycker det verkar hur smidigt som helst! Så himla bra att man inte behöver ge ut sitt kontonummer och har man samma bank så får man pengarna in på sitt konto direkt om någon för över pengar. Så smidigt då man inte alltid har kontanter på sig eller är tillgänglig att betala direkt.

Har ni tips på någon bra och nödvändig app?

28 juli 2015 08:00 | Tips |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas