MATILDA - FINTESS AND HEALTH

+ TRAVEL THE WORLD

Without travel how can you know who you areI want to live by the beach

Det kliar i mina fingrar!!!!! Vill resa NU NU NU. Jag är glad över att jag kan resa i år igen om jag skulle vilja eftersom jag har ekonomin till det. Ett år utan en utomlandsresa är för mig ett väldigt tomt och tråkigt år. Jag älskar att resa för att sola, bada, äta god mat och bara slappa. Vill inte ha några måsten utan vill man iväg på en utflykt någon dag så bokar man det eller är man sugen på shopping osv så bokar man in det en dag. Men för mig handlar resa om att ta det lugnt och njuta. Shoppa kan man göra hemma anser jag sen dom som känner mig vet att jag inte är en typsik shopping tjej som kan gå i timmar och shoppa utan kan gå en kort stund och handla det jag ska ha eller tycker är snyggt, sen en fika och sen får det räcka haha.

Jag håller desperat på att kolla resor för att... det är så jäkla nice och drömma sig bort? Och kommer möjligheten att resa snart så vet jag iaf lite vad som finns. Mitt nästa resemål (om jag inte ska köra på ett säkert kort - Dubai) så hade jag velat åka till Cypern. Tycker det verkar väldigt vackert och har aldrig varit där och tycker det är roligt att besöka nya länder. Sen Ibiza, mexico och maldiverna hade varit sjuuuukt nice det med! Finns så mycket fina platser. Känner att det kommer bli en resa snart haha.

Vad kan ni rekommendera för resemål? Har varit i ganska många länder så säg ett specifikt ställe som är vackert och härligt att njuta på!

19 januari 2015 16:17 | Livet |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas