MATILDA - FINTESS AND HEALTH

+ Peace comes from within.

Igår tog jag en paus från bloggen vilket jag känner att jag behöver ibland. Speciellt nu när jag har 1000 tankar i mitt huvud. Igår så tog jag det bara lungt. Åt fredagsmat sen myste jag med pojkvännen framför Gotham som är bästa serien!! Och sen såg vi en beckfilm. Mysigt. Idag följde jag med A och solade lite, alltid skönt. Sen har jag fräschat upp mig lite eftersom vi ska till mormor och fika som fyllde år igår. 

Eftersom jag är hemma ikväll tills imorgon så ska jag och A äta här. Blir kyckling och klyftpotatis som är standard när vi äter tillsammans hehe. Tycker dock det är sjukt gott så jag klagar inte. Sen ska han jobba i Göteborg imorgon tills på tisdag, så då kommer jag änga tiden åt att plugga en massa för att slippa göra det så mycket sen. Passar på när han är bort då jag helst bara vill umgås så mycket jag kan när han är hemma då han ändå jobbar så mycket. Så det blir en lugn dag idag också!

Hoppas ni får en fin helg och sorry igen för att jag är så off här. Jag hoppas jag snart är tillbaka med mer positiv energi och styrka för just nu går det upp och ner.

      
Bästa produkterna från fitnessguru! // Mitt älsklings hjärta <3

      
Standard maten under hela sommaren. SÅ GOTT<3 // Den här Aloe veran spenderade jag mycket pengar på i sommar, men god var den!

31 januari 2015 12:25 | Livet |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas