MATILDA - FINTESS AND HEALTH

+ FREDAG DEN 13:ONDE

Har ni lyckats håller er borta från oturen idag? Jag skulle säga att jag lyckats hyfsat! Kl 08.10 imorse var det prov och om det går dåligt kommer jag skylla på att det var otursdagen hehe. Sen sluta vi kl 12 vilket inte kan bli bättre på en fredag! Så nu är det lov i en vecka. Behöver verkligen det nu. Imorgon ska jag och mamma se 50 shades of grey och ta en fika i stan innan dess. Mysigt!

På söndag blir det middag hos Vicky som fyllde år i tisdags!! Så måste handla presenten imorgon så jag slipper göra det på söndag. Så helgen är fullbokad men resten av veckan är det ganska fritt då jag kommer träna och plugga mycket men också njuta och ta det lugnt. Juste alla hjärtansdag imorgon som kommer firas med Alex efter bion. Vi ska äta oxfilé och massa annat gott! Ser fram emot en extra mysig kväll bara han och jag <3

Men nu håller vi fredag och njuter!


En gammal gymselfie! Vill jobba lite på framsida axlar och få bort lite fett // Kan inte fatta hur Hugo kan tycka det är skönt att sova på det sättet??


Blev ett fredagspass nu i eftermiddag och axlar fick det bli! // Vid 12 tiden idag blev det sushi-lunch på Chill out som har grymt fin buffe mån-fre för 179 kr och då ingår dricka samt kaffe och kaka. Sååå bra och gott!

13 februari 2015 16:11 | Livet |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas