MATILDA - FINTESS AND HEALTH

Q/A- BLOG TAG1. Hur länge har du bloggat? Oj jag har bloggat i kanske 5 år till och från. Haft flera olika bloggar och långa uppehåll där emellan dock.

2. Varför började du blogga? Jag behövde någonstans där jag kunde få skriva av mig och bara få vara när jag kände mig ensam eller ledsen. Sen blev det som en dagbok och terapi. Idag bloggar jag för jag tycker det är roligt att insiprera andra och kontakten man kan få med andra bloggare. SÅ fint och det är något jag älskar med internet.

3. Vem/vilka är dina favorit bloggare? forni.devote.se är nummer ETT! <3

4. Vad tycker du är roligast att läsa för blogg inlägg? Jag gillar allt möjligt. Fina bilder, tips, shopping, inspiration, musik. Ja allt!

5. Vad tycker du är roligast att skriva om? Svarar samma som på förra frågan. Min blogg är ju en lite gott & blandat blogg.

6. Vem/vilka får du inspiration av? Bloggar som jag följer och weheartit!

7. Tycker du det är roligt att fixa nya designer på din blogg? Nej faktiskt inte haha. Blir aldrig nöjd och då är det väldigt jobbigt att fixa och trixa med designen.

8. Hur länge tror du att du kommer fortsätta blogga? Svår fråga. Så länge jag tycker det är roligt!

9. Vilken kamera använder du för att fota dina bilder till bloggen? Många blir chockade när jag säger det, men min iPhone 6 är det enda jag fotar med faktiskt!

10. Vilket är ditt favoritställe att fota bilder till bloggen på? Beror på vad det är jag vill fota.

11. Hur kom du på ditt bloggnamn? Ingen aning. Jag har haft många olika bloggnamn och mitt egna namn bara tyckte jag va lite tråkigt sen kom jag inte på något som var enkelt och bra men från ingenstans så blev det matildays. Man uttalar det inte matilda ys utan matild¨days¨ som i mitt namn och dagar i samma ord haha. Konstigt när jag tänker på det såhär men så blev det iaf!

12. Om du fick välja en bloggare att ha en blogg tillsammans med, vem skulle det vara? Michaela Forni. Fan vad bra!

13. Hur många bilder tar du per dag? Helt olika. Men oftast tar jag MINST en bild sen kan det bli hur många som helst vissa dagar.

14. Lyssnar du på musik när du skriver ett blogginlägg? Vanligtvis inte men det är inget som hade stört mig. Älskar att lyssna på musik!

15. Vem/vilka taggar du till att göra den här tagen?
Everybody!! :D

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas