MATILDA - FINTESS AND HEALTH

HEROIN   Fitspo babe PRINCE$A | via Tumblr

Är inte heroinet precis som kärleken? Lika stark, oförklarlig, lidande. När man är beredd att offra allt för att vinna något. Kemiskt eller skapat av dina egna sinnen, är det inte samma okontrollerbara känsla? Jag offrar allt för det här. Jag bor på gatan, lämnar alla jag håller kär, sviker alla och mest av alla mig själv bara jag får ha det i mitt liv. Vid min sida. Eller den.

 

Minns så starkt känslan av att titta på honom och verkligen tänka att ingenting spelar någon roll i jämförelse med honom. Hans andetag så mycket mer värda än alla andras, inklusive mina egna. Det finns så många former av kärlek, den ter sig på så många sätt och kommer i nya versioner genom livet. Men det finns en kärlek, en speciell kärlek, som känns precis som jag kan tänka mig att alla beroenden känns, vilka de än må vara.

 

OMG YEEEEEESIgår kl 13.00 släppte Justin sin låt ¨what do you mean¨ och vi satt på pricken och väntade på att den skulle komma ut haha så direkt när kl slog 13.00 så lyssnade vi på låten och jag ÄLSKAR den. Så jäääääääkla bra!!

Q/A- BLOG TAG1. Hur länge har du bloggat? Oj jag har bloggat i kanske 5 år till och från. Haft flera olika bloggar och långa uppehåll där emellan dock.

2. Varför började du blogga? Jag behövde någonstans där jag kunde få skriva av mig och bara få vara när jag kände mig ensam eller ledsen. Sen blev det som en dagbok och terapi. Idag bloggar jag för jag tycker det är roligt att insiprera andra och kontakten man kan få med andra bloggare. SÅ fint och det är något jag älskar med internet.

3. Vem/vilka är dina favorit bloggare? forni.devote.se är nummer ETT! <3

4. Vad tycker du är roligast att läsa för blogg inlägg? Jag gillar allt möjligt. Fina bilder, tips, shopping, inspiration, musik. Ja allt!

5. Vad tycker du är roligast att skriva om? Svarar samma som på förra frågan. Min blogg är ju en lite gott & blandat blogg.

6. Vem/vilka får du inspiration av? Bloggar som jag följer och weheartit!

7. Tycker du det är roligt att fixa nya designer på din blogg? Nej faktiskt inte haha. Blir aldrig nöjd och då är det väldigt jobbigt att fixa och trixa med designen.

8. Hur länge tror du att du kommer fortsätta blogga? Svår fråga. Så länge jag tycker det är roligt!

9. Vilken kamera använder du för att fota dina bilder till bloggen? Många blir chockade när jag säger det, men min iPhone 6 är det enda jag fotar med faktiskt!

10. Vilket är ditt favoritställe att fota bilder till bloggen på? Beror på vad det är jag vill fota.

11. Hur kom du på ditt bloggnamn? Ingen aning. Jag har haft många olika bloggnamn och mitt egna namn bara tyckte jag va lite tråkigt sen kom jag inte på något som var enkelt och bra men från ingenstans så blev det matildays. Man uttalar det inte matilda ys utan matild¨days¨ som i mitt namn och dagar i samma ord haha. Konstigt när jag tänker på det såhär men så blev det iaf!

12. Om du fick välja en bloggare att ha en blogg tillsammans med, vem skulle det vara? Michaela Forni. Fan vad bra!

13. Hur många bilder tar du per dag? Helt olika. Men oftast tar jag MINST en bild sen kan det bli hur många som helst vissa dagar.

14. Lyssnar du på musik när du skriver ett blogginlägg? Vanligtvis inte men det är inget som hade stört mig. Älskar att lyssna på musik!

15. Vem/vilka taggar du till att göra den här tagen?
Everybody!! :D

BEAUTY BLENDER // TIPS!!Thank goooood för den här lilla puffen! Jag köpte den på rusta för 30kr och jag är helt kär. Jag använder den när jag ska sätta min foundation och concealer och resultatet blir flawless. Att jag inte köpt den här innan är bara sjukt. Hejdå foundationborste!!!!!

MIN TRÄNING JUST NU


Min största svaghet har varit rygg och axlar men efter att ha kämpat så hårt med det en längre period så börjar det äntligen synas lite. Tröjan kommer från Stadium och byxorna från Budo och fitness!

Min passion för träning började för ca 3 år sedan. När jag klev in på friskis och svettis gymmet för första gången hade jag ingen aning om att jag skulle älska det och att det skulle bli en stor del av mitt liv. Jag vet många som ser det som något tråkigt eller jobbigt att gå till gymmet. För mig är det tvärtom! Det är terapi att gå till gymmet för mig och när jag är ledsen/arg så kan ett pass ändra mitt humör helt eller bara få mig på så mycket bättre tankar.

Just nu och under sommaren har jag tränat väldigt mycket! Jag har aldrig tyckt att det är ett måste att träna, utan vill jag hellre ligga och sola gör jag det och vill jag hitta på något annat än att träna så gör jag det och jag mår liksom inte dåligt över det för jag vet att jag kommer köra hårt nästa pass - oavsätt när det blir. Men nu när skolan börjat så vet jag att det kommer bli mycket mindre träning, därför kommer jag istället försöka lägga in lite promenader och intervaller/joggning istället så jag får in mer kondition.

Eftersom jag velat förbättra rygg och axlar så har jag ibland kört det 2 ggr i veckan sen fokus på rumpa och baksida ben en gång i veckan då jag speicellt försöker tona ner frambenen. Vila gör jag allt från 1-3 ggr i veckan. Vilar när jag vill, måste och behöver!

Jag tror kärnan till att leva ett bra liv är träning och motion. Inte för att man direkt ska vara smal och ¨snygg¨ men för att kroppen din förtjänar det. Det gör så mycket oavsätt om du tycker det är roligt eller ej. Din kropp kommer tacka dig en vacker dag. Så ta hand om era kroppar! Gör det som får er att må bra, pressa inte dig själv och gör INGET för någon annans skull. Lev ditt liv så som du vill. Ta hand om er ♥

COLOUR NAILS INSPO

MAMACITA | via Tumblr@klaoudyna  | via Tumblr

Är inte alls mycket för nagellack och kan inte minnas sist jag hade det. Men jag föll pladask när jag såg dom här nagelbilderna. Den babyblåa färgen är SÅ fin och en av mina favorit färger! Sen älskar jag nudefärgen som ni kanske vet, så stilrent.

5 sanningar- Har påriktigt varit täppt i min näsa i flera veckor nu och vet inte varför. Sjukt jobbigt och nässpray hjälper inte samt att jag tycker det är så obehagligt att ta det så jag undviker det gärna.

- Jag har faktiskt inte haft några problem med att vakna tidigt nu när skolan börjat vilket känns så skönt. Det värsta man kan göra under sommarlov är att vända på dygnet vilket jag nästan aldrig gjort tack och lov.

- Har bara den här veckan lagt såå mycket pengar på mat då jag ätit lunch ute varje dag. Men jag känner faktiskt inga större problem med det eftersom man måste äta och är jag inte hemma så är det ganska självklart att det blir något ute.

- Det roligaste att shoppa enligt mig är träningskläder. Träningskläder=motivation enligt mig. Och det finns såå mycket snyggt.

- Jag ÄLSKAR mitt schema!! Börjar tidigt men slutar tidigt vilket känns bäst för mig då det känns bra för kroppen att inte vakna för sent och sen när jag slutar vid lunch har jag hela dagen framför mig.