MATILDA - FINTESS AND HEALTH

OLDIES

                               
                               
Tre bilder från när jag var 15 år gammal. (Alltså ca 3 år sen)


När jag sitter och kollar på gamla bilder så är det med sorg och glädje. Finns mycket som man skulle vilja ha gjort annorlunda men idag känner jag mest att jag bara lärt mig något utav det. Hjälper inte att grubbla och ångra en massa som inte går att ändra på. Mina ögonbryn är något som jag idag skrattar åt. Dom skulle vara så smala som det bara gick och jag insåg inte att det inte såg klokt ut. Envis som jag var haha.

På ca 3 år har SÅ mycket förändrats. Jag var en otroligt känslosam människa vilket jag fortfarande är idag, men just då var jag det på ett helt annat sätt. Idag är jag mer öppen med mina känslor om jag är t.ex. ledsen eller arg. Under perioden jag mådde som sämst så prata jag inte om det med någon. Förutom en psykolog som jag i början var skeptisk till men jag insåg ganska snabbt att det skulle få mig att må bättre, att inte hålla allt inombords. Jag skämdes över vad jag kände och över att jag var hjärtekrossad - på alla möjliga sätt. Jag var inne i en deppression som jag aldrig trodde jag skulle ta mig ur. Ca 1 år efter började jag må bättre men jag kunde fortfarande känna sorg, ensamhet och rädsla.

Idag mår jag mycket bättre men jag jobbar fortfarande på vissa delar. Det känns som att livet inte får vara för lätt. Men motgångar är till för att ta sig igenom.

16 april 2015 11:00 | Livet |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas