MATILDA - FINTESS AND HEALTH

DIMMIG LÖRDAG...

... Så jag bjuder på en bild från i somras då man var lite (ganska mycket) brunare! Usch får ångest måste VERKLIGEN sola. Ska börja med det en gång i veckan. Känner mig 100 ggr fräschare när jag har en lagom bränna.Vaknade upp brevid A som vanligt och så åt vi bullar samtidigt som vi kollade klart på en film som vi började se igårkväll. Den heter Norbit och är en komedi! Riktigt rolig film så ett bra filmtips till er! Idag jobbar A förmodligen ganska sent och jag är hemma själv ikväll så kommer laga mat ensam. Tråkigt men man får göra det bästa av situtationen. Kommer bli kyckling med rostad potatis. Favoriten!

Annars idag ska jag jobba lite sen efter det så ska jag träna, vad jag ska träna har jag inte bestämt än men lutar på rygg, rumpa och mage! Man får vara effektiv när man inte hinner träna varje dag! Skulle vilja ta en sväng på Emporia idag också men får se om jag hinner annars tar jag det imorgon!

Vad ska ni hitta på idag? 

PLUGG-TIPS!1. Plugga helst i köket! - Sitt inte i soffan eller i sängen och plugga eftersom där kopplar din hjärna till att det är en avslappnad plats. När du pluggar ska all fokus vara på ditt plugg och inte något annat. Jag sitter alltid i köket eller i vårt arbetsrum.

2. Plugga inte samma sak flera timmar i sträck! - Om du har mycket du måste plugga på i ett ämna så kör i pass. Sätt en rimlig tid då du ska plugga sen tar du en pause och efter det fortsätter du igen. Hjärnan behöver vila och kan inte ta in allt på en gång.

3. Gör läxor så fort du får dom! - På så sätt undviker du att ha allt i sista minuten och att ha massvis med saker på en gång. Jag försöker alltid plugga undan det som går så fort som möjligt. Annars får jag ångest om jag ska göra 5 läxor på en gång. Går inte alls i hop! Så om det är möjligt- gör läxorna direkt eller börja träna till provet direkt.

4. Anteckna på lektioner- Det ger en SÅ mycket gratis. Anteckna helst med papper och penna för på så sätt så sitter det bättre. 

5. Lär dig göra bra sammanfattningar och stödord - På så sätt slipper du läsa 80 sidor om och om igen för att lära in dig. Skriv istället en bra och relativt kort sammanfattning med det viktigaste. Eller om du känner att du kan ämnet hyffsat bra så skriv stödord!

SLITNA BOYFRIEND

TumblrUntitled
Fashion

Jag är heeeeeelt såld på dessa byxor!! Jag äger ett par slitna jeans i stuprörs modellen och trivs väldigt bra i dom. Men alltså boyfriend modellen slår ju allt? Någon som vet vart man kan hitta ett par snygga, har liksom letat överallt...

IDAG ÄR JAG BESVIKEN...

Ni som röstade rött igår röstade för höjda skatter och att fler människor kommer utnyttja bidrag. Ni röstade inte för jobben och inte för en stark Allians. Ni som röstade rött röstade för ett bidragssamhälle och inte för ett samhälle där en stark utbildning och hårt jobb lönar sig. Folk runt omkring i andra länder hånar oss. De skrattar åt Sverige för att vi släppt Fredrik Reinfeldt och de tänker inte göra lika mycket affärer med Sverige nu vid regeringsskifte. Vi har varit ett Sverige med en av de starkaste ekonomierna i världen - vi har varit ett Sverige med världens bästa finansminister och ändå vill folk byta.

Jag är besviken, ledsen och väldigt orolig för framtiden. Jag mår dåligt, har en klump i magen och det är bara suddigt.

Det är absurt att hårt arbete inte längre kommer löna sig och att man lika bra kan hoppa av skolan och leva på bidrag då man nästan kommer tjäna lika mycket. HÖR NI HUR DET LÅTER? FÖRSTÅR NI VAD NI RÖSTAT FRAM? Jag blir så trött och jag grät igår. JAG GRÄT för jag var så arg och ledsen på Sverige. På folket som röstat. På folket som röstat bort jobben. 

- Ni som pluggar till att bli något ni verkligen vill och som jobbar era arslen av er kan sluta med det. Nu kan ni leva på bidrag istället. Och hur kan partiet som klarat finanskrisen bäst i hela världen inte få fortsätta sin tjänst? Världen hånar oss! Med all rätt!

Stefan Löfen, vår nya statsminister. Varsågod. Detta har ni röstat fram!

 Embedded image permalink

HÖSTPEPP!

Breakfast!   yayanaomi   🍉🍧🍉
-Ät goda frukostar!

 -simplicity       Untitled
-Köp mysiga höstkläder! Jag själv ÄLSKAR cardigans, så himla mysigt.

       ...
-Drcik te! Finns massa goda te och jag som verkligen inte dricker kaffe är en te älskare.

    31 Of The Coolest Things For Your House. But Only If You Win The Lottery.   home
-Ha sleepover med dina bästa vänner! Kolla film, snacka skit och ät massa gott.

 Hearing Bang Bang 😍😘❤️💁   :3   You are my homie, lover and friend♕
-Gör en Höstlista på Spotify med massa nya härliga låtar.

Instagram: mogis   Pink beauty products....   Die richtige Hautpflege im Sommer - VitalMag das Lifestyle Magazin
-Ha en spakväll!

    nails   nails | via Facebook
-Fixa naglarna i någon härlig färg!

GRYMT PASS!Fick till ett riktigt bra pass idag, så underbart när man får det! Min frukost idag bestod av gröt och en riktigt maffig smoothie. Längesen jag drack smoothie så var jätte gott! Nu ska jag hoppa in i duschen sen städa badrummen här hemma. Sen ska jag träffa min pojkvän och äta hos honom. Mysig lördag med andra ord!

Dessutom har jag en bomb som jag kommer droppa här i bloggen snart, en väldigt rolig sak faktiskt som förhoppningsvis är helt genomförd snart så jag kan dela med mig av vad det är! Ni får ha en underbar lördag!

FREDAG!!Äntligen fredag!!!! Så underbart. Här hemma körde vi lite fredagsmys igår istället eftersom jag kommer vara ensam hemma idag och då har jag bestämt filmkväll med bästa vännen! Innan dess så ska jag köra ett träningspass och sen laga middag till mig själv, kyckling och rostad potatis som är en favorit och som jag faktiskt kan laga riktigt bra! En riktigt bra fredag enligt mig.

Känner att det kommer vara riktig fredagsstämmning på gymmet och det är så härligt! Hoppas ni får en grym fredag. ♥

ÅLDERSSKILLNAD

No titlealekstomic | via Tumblr

Jag har en del gånger fått frågan om åldersskillnad i ett förhållande. Mellan mig och A är det 3 års skillnad. Han är född 94 och jag 97. Ska jag vara helt ärlig och utgå från mig själv så har jag ALDRIG sett det som något negativt eller som ett problem. Verkligen aldrig. Jag tror det är många som tänker att dom inte vill ge sig in i ett förhållande på grund av åldersskillnad, men jag kan lova er att trivs ni med varandra och älskar varandra så finns det inget som ska stoppa er. Jag tänkte aldrig i början på att A var äldre än mig, att han snart skulle gå ut skolan och skaffa sig ett riktigt jobb, hade körkort och inom några få år ska flytta hemifrån. Det var inte det som var viktigt. Det viktigaste var hur jag trivdes och mådde med honom och som ni förstår så trivdes jag väldigt bra med honom och det är det enda som spela roll.

Jag skulle aldrig stoppa någon från att vara med sitt livs kärlek p.ga. åldersskillnad för det är en sån liten sak jämför med äkta kärlek. Det går inte ens att jämföra. Nej så jag tycker bara att det är tuta och köra! Sen om det inte funkar så har du/ni iaf försökt och det är skönare att veta än att gå och undra vad som hade kunnat bli.