MATILDA - FINTESS AND HEALTH

ONSDAGSå var det onsdag.. Herregud vad allt går snabbt, jag tycker visserligen det är skönt när dagarna går snabbt fram för då kommer helgen närmare. Idag har vi skolfotografering men jag känner mig ful och vill inte alls vara med så jag skippar det. Kommer bara ha ångest annars, så jag börjar istället 10.25 så har varit en lugn morgon. Hunnit duscha, äta frukost och fixat mig. 

Något jag drömmer om typ varje natt är att öppna ett hundcenter i någon form. Att ta hand om alla djur, leka och kela. Jag är verkligen hundmänniska till 100 %. Det är fantastiska djur med så mycket kärlek.

Annars idag så står det plugga på schemat, jag har massvis att göra nu men känner ändå att jag har någorlunda kontroll. På lördag är A ledig för en gångsskull så vi ska försöka hitta på något då men fredag eftermiddag och söndag kommer jag ta till att plugga. Skönt med att iallafall ta en dag ledigt bort från allt plugg. Idag är även min senaste dag, slutar 16 men måste givetvis plugga efter skolan. Men det är bara att bita ihop! Göra det bästa av det och bara tänka på att det är lov snart!! 

24 september 2014 09:32 | Livet |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas