MATILDA - FINTESS AND HEALTH

MUSIK TIPS!Rays of Light - Broiler / Nobody to Love - Sigma / Can't love nobody - Kim CesarionI Will never Let you Down - Rita Ora / Wicked Wonderland - Martin Tungevaag / Real Love - Clean Bandit

 

Crazy Kids - Kesha / Oter side of love - Sean Paul / Rock me - One Direction 

MIX AND EAT

Oh my god, mitt favorit ställe leverera godaste lunchen! Mix and eat i Malmö är det ultimata stället om ni vill käka nyttig och god lunch. Min favorit är Batman Special. Dom nya dryckerna BANG är ett stort tips också! Min favorit är CHAMPANGE den smakar så himla gott och dom är fyllda med massa bra saker. Jag och A har bestämt oss för att käka lunch där varje söndag han är ledig.

JAG HAR TAGIT HELGNästan.. Haha! Helg ifrån att vara i skolan iallafall. Men jag ska faktiskt plugga lite nu innan jag ska iväg med mamma och fredags handla. Vi hade vårt första seminarium idag och min grupp var först ut, tyckte det var SÅ skönt att få ha det gjort och det blev bättre än förväntat! Vår grupp hade ideologin liberalismen så nu är man lite påläst om det. 

Hur som helst, nu är det äntligen fredag och ännu en vecka har sprungit förbi! Om nästan en vecka är det höstlov och jag längtar redan. Ska bli så skönt att få vila ut sig lite. Annars idag så ska jag bara mysa med min pojkvän, äta massa gott och kolla på film!

Hoppas ni får en fin fredag och njut! 

POSITIVITY

skip beat!
Håll varandras händer lite för länge. Krama om lite för hårt. Vänta inte med att säga vad du känner. Blunda aldrig för kärlek. Se folk i ögonen så de känner att du ser. Tillåt dig själv att bli sedd. Gråt när något är sorligt men aldrig ensam. Lämna inte de du älskar ensamma. Berätta om din dag, lyssna till andras historier, till deras tankar och beskymmer. Tröst från hjärtat och håll om de som aldrig ber om att bli omhållna.

Man vet aldrig när det kan ta slut.

MASSA MUSIK TIPS!Blackout - Breathe Carolina / Parachute - Cheryl Cole / Schoolin' Life - BeyonceStop me - J-Son ft. EllyEve / Pick up the pieces - Jason Derulo / Don't wait - MapeiAmerican Girl - Bonnie McKee / Human - Cher Lloyd - Holding onto Heaven - FoxesThank you - MKTO / Next to me - Emeli Sandé / What we are - ISA

TISDAGVart tar kära tiden vägen? Allt flyger förbi. Jag pluggar varje dag och det känns som mitt sociala liv är helt borta. Jobbigt? Ja men jag ser så fram imot höstlovet. Jag kommer dock behöva plugga då också men lite mer social liv kommer jag ha. Kommer prioritera träningen mer för just nu känns det omöjligt att få in allt och samtidigt hinna andas. Ni kanske känner igen er? Och med min enorma prestationsångest så blir det ännu mer.

Nu ska jag plugga vidare sen ska jag laga middag och hålla kväll. 

SOME Q / A

Q - Är du morgon eller kvällsmänniska?
A- Jag är morgon människa! Är verkligen en trötter på kvällen..

Q - Hur går du helst klädd?
A - I en slapp tröja och ett par jeans. Boots till det och skinnjacka.

Q - Är du besatt av någonting?
Ja pepsi max och kärlek.Sundays 💗| TumblrG L I T T R I G

Q - Nämn tre saker man kanske inte vet om just dig: 
A- Jag är kräsen när det kommer till mat och tycker få saker är riktigt goda, jag kollar aldrig på live TV utan spelar alltid in det och kollar i efterhand så slipper man reklam hehe, jag ska plugga juridik efter gymnasiet. 

Q - Vad ville du bli när du blev stor när du var barn?
A- Busschaufför haha!  

Q- Är du dig lik nu som när du var barn?
A- Nej jag har förändrats enormt och får höra det ifrån många. Men jag är nog lik på så vis att jag fortfarande är en väldigt envis människa och bestämd av mig. 

Q- Nämn några bra låtar?
A - Några faovriter just nu:
+ Jasmine Kara- Beautiful World
+ Rita Ora- I will never let you down
+ Tinie Tempah feat. Ester Dean- Love Suicide
+ Taylor Swift - Shake It Off
+ Dan Book - We Don't Know

 
onlytruesayings.tumblr.com | via Tumblradd a caption

SÖNDAG!Det blir en fullspäckad söndag och ska försöka hinna med allt. Söndagens schema ser ut så här:

+ Städa badrummen, tv-rummet, arbetsrummet. - CHECK!
 + Städa på jobb 
+ Träna axlar och mage
+ Plugga samhälle, svenska, matte, engelska
+ Städa mitt eget rum

Vet inte riktigt hur jag ska hinna allt, men jag tar det som det kommer! I värsta fall kommer gymmet få bli lidande har inte bestämt mig än. Orkar inte sressa igenom ett pass som blir dåligt och ändå tar tid, då är det bättre att inte köra ett alls utan köra något eget pass här hemma.

Hur ser er söndag ut? 

MIN LILLA SKRUTT

Här är Hugo bara några veckor gammal. Vi hade nästan precis hämtat hem honom och gick första promenaden på vår lilla gräsplätt. Åh vad jag saknar när han var så här liten. Idag är han lite mer än 1 år och fortfarande ganska liten för att vara en mopps. Men halsbandet får han inte på sig idag iallafall haha. Mitt lilla busfrö ♥

 

MITT HÅRÄlskar mitt blonda hår här. Som vissa av er kanske vet så färgar jag mitt hår. Jag brukar använda mig av Schwarzkopf Blonde - L1+ Extreme Blondering eller har gjort det två ggr och har blivit nöjd med resultatet båda gångerna. Det blir väldigt blondt innan man tvättat det några ggr, efter ungefär 2 tvättar tycker jag det ser som snyggast ut. Håret blir också väldigt mjukt och glansigt och det är en av anledningarna varför jag älskar att färga håret! Känns som man fått helt nytt hår. Efter jag färgat håret brukar jag använda mig av en färgbomb (typ som silverschampo) för att ta bort det lilla gula som jag brukar få ibland beroende på hur längesen det var jag färga håret sist. 

Just nu har jag inte färgat mig sen nyår och tycker inte det ser snyggt ut nu men jag ska vänta och färga det till anntingen innan jul eller nyår igen för att låta håret vila. Men jag trivs allra bästa i nyfärgat blondt hår och det känns som det är mest jag. Brunette kommer jag aldrig vilja bli igen. Dock kan jag tänka mig lite mörkblondt eller väldigt ljust brunt men då hade jag gjort det hos frisören för bästa resultat. Men jag tycker det är extremt smidigt att fräga håret hemma och jag vet vilka produkter jag ska använda för ett bra reslutat. Det jag kan rekomendera mest är ett silverschampo till er som frägar er blont hemma. Det blir en svalare färg och mycket fräschare!

Har ni något annat ni undrar över så bara fråga! Brukar ni färga håret och vad använder ni för produkter eller brukar ni gå till frisören?