MATILDA - FINTESS AND HEALTH

SAKER ATT GÖRA UNDER HÖST- VINTER PERIODEN

Dessert.back from blockfest | MariannanTumblr

Fika! - dra med dig din vän och sätt er på ett mysigt kaffe. Drick en varm choklad, snacka skit och bara mys. 

Brunch! - Fixa en härlig brunch med massa god saker och lyxa till det lite extra för att kunna njuta.

Baka! - Leta fram ett gott recept och baka. Inte nog med att det är mysigt att baka utan man får något gott ut av det.

 Untitled@klaoudyna | via Tumblr

Shoppa! - Ta en dag på stan och köp in lite nya gosiga tröjor eller nya vinterskor. Om man vill spara så kan man fönster shoppa och kolla ut lite av vad man skulle vilja ha i t.ex. julklapp. Bara att fönstershoppa kan få mig att må bättre!

 OutfitCAROLINECF -(17) Tumblr

Hemmakväll! - När det är kallt ute kanske det inte är så lockande att alltid vara ute. Ha istället en hemmakväll med din bästavän eller familj. Sätt på dig mys kläderna, ladda upp med massa gott, tänd ljus och kolla på en bra film. Detta är något jag kommer göra mycket i vinter.

 http://profashionall.tumblr.com/NewYorkBabeUntitled

Snygga naglar - Något så litet kan göra så mycket. Ett par fräsha naglar i vinter är ett måste för mig. Jag kommer känna mig dubbelt så fin och det kan behövas när allt annat är grått och mörkt. Jag älskar det ljusrosa, helt i min smak!

Spa - Ta en weekend och åk iväg på spa! Få massage och ät lyxigt. Om du inte har ekonomin, fixa ett eget hemma spa! Tänd ljus, ta ett varmt bubbel bad, lägg en ansiktsmask och lyssna på lugn musik.

Roadtrip- Behöver inte vara långt men kan vara skönt att uppleva lite nya platser, nya fik och nya affärer att shoppa i. 

31 oktober 2014 12:39 | Tips |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas