MATILDA - FINTESS AND HEALTH

Q/A KÄRLEK

Är du i ett förhållande? Ja

När går gränsen vid otrohet? Jag skulle säga att det finns två typer av otrohet. Psykisk och fysisk. Psykiskt för mig är när man t.ex. smsar med någon annan på ett sätt som är flörtigt eller på något sätt visar att man är intresserad. Fysiskt är när man kysser någon annan eller tar på något annan på ett olämpligt ställe eller sätt.  

Är du romantisk? Jag skulle säga att jag kan vara väldigt romantisk ibland när jag vill vara det.

Hur skulle du beskriva den perfekta pojkvännen? Någon som är omtänksam, ärlig, snäll, rolig, ödmjuk, kramgo och har humor. Någon som inte bara är ens partner utan även bästavän. Någon man kan dela allt med och som förstår en. Någon som hjälper en i svåra situationer och som alltid finns där brevid en som ett stöd när man känner sig nere eller har det jobbigt. 

Tumblr          Tumblr              Tumblr

Hur skulle du beskriva dig själv som flickvän? Det är svårt att svara på det här själv.. Men jag skulle säga att jag är rolig, ärlig och är lätt att skratta med. Jag är dock väldigt envis och kan vara svartsjuk av mig när jag har anledning till att vara det. Jag är nog väldigt bra på att uppskatta min partner och gillar göra små saker som jag vet gör den andre glad. T.ex. ge massage eller klia på ryggen. Sen är jag väldigt mysig av mig, gillar att gosa och hålla om varandra. 

Vad är viktigt i ett förhållande? Att man är ärliga mot varandra. Man vinner ingenting på att ljuga, sen tror jag sanningen kommer fram förr eller senare och då blir det bara värre. Sen att man kan ha roligt tillsammans och vara som bästavänner.  

Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång? När? Ja det har jag gjort. När jag blivit ledsen eller väldigt arg. 

Har du lekt med någons känslor? Nej det har jag inte mage till att göra.

Hur många har du varit ihop med? Oj jag vet faktiskt inte.. Har varit en del oseriösa förhållanden så vet inte riktigt vilka jag ska räkna in här.

BabeBabeBabe

Hur länge höll ditt längsta förhållande? Det jag är i nu. Snart 2 år med min bobo ♥

Vill du vara singel eller ha ett förhållande? Jag vill ha ett förhållande.

Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? 20 något.. Vet inte exakt faktiskt.

Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn? Nej.

Hatar du ditt ex? Nej.

När du vill ha någon, vad gör du? Vet inte haha är så blyg av mig så brukar inte ta kontakt..

Om mannen i ditt liv skulle du vara otrogen, vad skulle du göra då? För mig är det ett självklart val att lämna om ens partner är otrogen. Det är oförlåtligt och det finns inga ursäkter. Jag avskyr när folk säger ¨alla gör misstag¨. Ja det är sant men det finns faktiskt inga ursäkter för att vara otrogen. Så jag skulle bryta helt och vara väldigt sur och ledsen. I början hade jag nog varit bara ledsen sen hade det gått över till ilska.

Vill du gifta dig? Varför/Varför inte? Nej. Jag tror inte på äktenskap och jag tycker man kan ha det lika bra utan att vara gifta. Känns som det bara är en grej man ska göra för att det är fint. Jag har aldrig velat gifta mig eller tänkt tanken på det.

Vill du ha barn? Nej. 

 
Glare of spotlights - spotlights.pinger.plKeep in mind | Untitled on We Heart It. | via Tumblr💗

Blir du lätt kär? Nä det skulle jag inte säga. Men jag blir nog lätt kär i kärleken.

Vad faller du för? Så svårt att säga. Går nog inte att sätta ord på. När man faller så faller man, jag tror inte man själv vet varför. Det bara sker.

Hur viktigt är det att man har samma intressen? Jag tror inte det är livsviktigt men jag tror att man bör ha något gemensamt. Sen kan det vara nyttigt att inte ha samma intressen så man får göra det man själv tycker om på egen hand. Tror det kan bli för mycka om man ska göra ALLT tillsammans. Sen tror jag inte att det kommer funka i längden om man inte har något alls gemensamt. Jag och A har en del saker vi har gemensamt och som vi kan göra tillsammans sen har vi mycket som vi gör på egen hand eftersom det inte intresserar den andre. 

Vad tycker du om att ligga på första dejten?
 Vill man satsa på ett förhållande så tror jag inte det är rätt sätt. Men vill man bara dejta och ha kul så säger jag GO FOR IT!! Ligg om du känner för det, men vill du att det ska bli något seriöst så tänk efter en extra gång.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas