MATILDA - FINTESS AND HEALTH

Untitled(2) Pin von Heartss and Soulss auf „Words • Quotes • Sayings“ | Pinterestshades-of-invisible.tumblr.comGloriously | via Tumblr

Jag är en extremt perfektionist i vissa situationer. Jag vill alltid prestera mitt bästa och kan må väldigt dåligt om jag inte blir nöjd. På sista tiden har jag insett att det inte alls är så bra alltid. Jag pluggar timmar varje dag men ändå är jag inte nöjd med mina reslutat. Jag drivs av det faktum att jag alltid kan bli bättre och att det inte finns några gränser på hur bra man kan bli. Men idag sa mitt psyke stopp. Jag vet inte vad som hände men jag insåg att jag måste stanna upp oftare och andas. Jag måste planera bättre så att jag slipper sitta alla timmar och plugga men ändå inte blir nöjd. Jag tror jag måste plugga effektivare och ta det lite lugnt, leva lite mer och göra andra saker. Visst plugget går före allt men jag vill inte vakna upp en dag och inse att jag förlorat saker på grund av att jag var helt inne i något annat som kanske inte gav mig det jag ville.

Sen känner jag hur stor press som andra sätter på mig - omedvetet. Jag vill kunna stolt visa upp ett bra betyg eller kunna säga att jag kämpade hårt och att det lönade sig. Det är den bästa känslan. Jag skäms när jag inte gör bra ifrån mig och jag skulle aldrig göra något som jag inte känner mig säker på. Jag skjuter undan allt annat för att sitta och plugga på något som jag är osäker på men pluggat i flera timmar, just för att jag vill vara 10000 % säker. Jag vet inte, men jag tror inte att jag är ensam om det här.

Är det någon som är lika dan? Vad är era tips och hur hanterar ni det här? 

21 oktober 2014 16:36 | Texter |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas