MATILDA - FINTESS AND HEALTH

BREAKING NEWS

                

Så kan jag ÄNTLIGEN släppa den stora nyheten. Att jag är medlem i Team PP Fitness! Innan jag blev kontaktad av Fanny så letade jag efter ett team som skulle passa mig. Jag vill göra min debut i bikini fitness nästa år om allt går som det ska. Kommer inte stressa fram något utan jag kör på som vanligt nu, bygger muskler och sen ska jag dieta inför sommaren. Kommer bli min första riktiga och hårda diet! Mest för att se hur mitt psyke klarar det och vad som gömmer sig under allt fett. Vill bara påpeka att det är ett individuellt val och att jag inte kommer utsätta min kropp för något den mår dåligt av. 

Jag är super glad att jag får möjligheten att börja min resa med det här teamet. Det känns ärligt och äkta. Jag kommer göra allt jag kan för att göra dem stolta men samtidigt kommer jag göra det här främst för min egen skull. Detta har varit min dröm nästan sen jag börja träna och jag ser det som en möjlighet att utvecklas till något bättre. Träningen går som det ska nu, jag ser stora framsteg på bland annat rumpa och axlar. Min sämsta del är ryggen och den kommer jag jobba stenhårt på i framtiden. 

Jag kan säga att träningen är som en medicin för mig. Min kropp mår som bäst när den får lyfta vikter. Jag brinner för det här och jag blir bara mer och mer säker på min sak om vad jag vill. Jag vill ställa mig på scenen, glänsa och visa vad jag har kämpat för. Så jag kommer börja skriva lite mer om träning/kost. Tror det kan vara intressant för dem som brinner för det här som jag, eller som bara vill komma igång och må bra helt enkelt.

Så nu kommer min fråga till er: Vad vill ni läsa om när det gäller träningen? 

26 november 2014 13:09 | Livet |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas