MATILDA - FINTESS AND HEALTH

Q/A

Vad var det senaste du köpte: En plocksallad från salladsbaren och en power king
Sover du tungt: Nej det skulle jag inte påstå.
Vilket ämne är roligast i skolan: Psykologi är det som är mest intressant. Roligt finns det väl inget ämne som är tyvärr..
Trivs du med ditt jobb: Ja super!!
Favoritklädsel: Ett par sköna jeans och en slapp tröja!
Favoritlåt just nu: Bed of Lies - Nicki Minaj
Vilka är viktigast för dig: Mina nära och kära
Vill jobba som?: Advokat
Vad längtar du mest efter just nu? Julafton!
Vilken buss åker du oftast? Buss nr 4
Har du varit kär? Ja, jag är det nu. 

Fashion | Luxury | Beauty G L I T T R I G Fashion   white iphone chanel casing :)


Vad skrämde dig som barn? 
Mörker. Jag var extremt mörkrädd.
Vad skulle du göra om du vann en miljon?
 Skulle spara tills jag flyttar hemifrån och köpa en lägenhet och en bil.
Tycker du om kaffe? Nej fy!! Nog det äckligaste man kan dricka. Kommer aldrig börja dricka det.
Tycker du om att mysa? ATT jag gör! Jag är en riktig mys-människa. 
Har du någonsin åkt ambulans? Ja en gång när jag svimmade.
Vad var det senaste du stoppade i munnen? Middagen. En ryggbiff planka, såå god!
Välj ett ärr på din kropp? Har ett mitt i pannan...

 

MIN BEBIS

                       

                       

Titta på min fina bebis!! Jag är så stolt över honom och hur fin han är. Skulle aldrig kunna byta ut honom mot någon. Trodde aldrig att jag skulle bli en ¨mops människa¨ men efter att vi skaffat Hugo så kommer jag nog alltid vilja ha rasen mops. Han har otroligt mycket energi och är alltid glad (förutom tidigt på morgonen då han helst vill ligga kvar lite längre i sängen). Vill man ha en liten hund och som ger en sjukt mycket glädje så är mops det rätta! 

Han är ca 1 1/2 år gammal nu och han är helt perfekt i formen och storleken. Lite mindre än mopsar är över lag men vilket bara är bra. Min fina kille ♥ 

BREAKING NEWS

                

Så kan jag ÄNTLIGEN släppa den stora nyheten. Att jag är medlem i Team PP Fitness! Innan jag blev kontaktad av Fanny så letade jag efter ett team som skulle passa mig. Jag vill göra min debut i bikini fitness nästa år om allt går som det ska. Kommer inte stressa fram något utan jag kör på som vanligt nu, bygger muskler och sen ska jag dieta inför sommaren. Kommer bli min första riktiga och hårda diet! Mest för att se hur mitt psyke klarar det och vad som gömmer sig under allt fett. Vill bara påpeka att det är ett individuellt val och att jag inte kommer utsätta min kropp för något den mår dåligt av. 

Jag är super glad att jag får möjligheten att börja min resa med det här teamet. Det känns ärligt och äkta. Jag kommer göra allt jag kan för att göra dem stolta men samtidigt kommer jag göra det här främst för min egen skull. Detta har varit min dröm nästan sen jag börja träna och jag ser det som en möjlighet att utvecklas till något bättre. Träningen går som det ska nu, jag ser stora framsteg på bland annat rumpa och axlar. Min sämsta del är ryggen och den kommer jag jobba stenhårt på i framtiden. 

Jag kan säga att träningen är som en medicin för mig. Min kropp mår som bäst när den får lyfta vikter. Jag brinner för det här och jag blir bara mer och mer säker på min sak om vad jag vill. Jag vill ställa mig på scenen, glänsa och visa vad jag har kämpat för. Så jag kommer börja skriva lite mer om träning/kost. Tror det kan vara intressant för dem som brinner för det här som jag, eller som bara vill komma igång och må bra helt enkelt.

Så nu kommer min fråga till er: Vad vill ni läsa om när det gäller träningen? 

MITT I ALLT KAOS


// Jag äääälskar dessa träningstights! Dom kommer från Stadium och är i märket SOC. 

Nu har kaoset lugnat ner sig lite. Har varit så extremt mycket på sista tiden, med allt. Inte bara skolan. Det tar upp så mycket energi och jag är helt slut kl 18 på kvällen. Brukar iof bli trött tidigt med kl 18??? Ja då kan ni förstå hur mycket jag har i huvudet. Prov efter prov. Men med lite planering så löser det mesta sig! 

Sen har jag en sjukt rolig sak att berätta för er. Men det tar vi i ett annat inlägg. Puss! 

Q/A

Beroende av: Skratta, kärlek och filmkvällar.
Vad behöver du mest just nu: Typ det ovan.
Vad tror folk om dig? Tror alla har olika uppfattningar om mig. Dom som inte känner mig har nog oftast fel uppfattning.
Hur imponerar man på dig? Är sig själv och lite udda.
Brukar du skratta för dig själv? Kan gapskratta för mig själv när jag ser t.ex. roliga klipp!
Sprit, cider, vin eller öl: Eftersom jag inte dricker alkohol så kan jag inte välja.
Är du allergisk i mot något: Ja, katter, hästar, timotej och björkträd.
Nästa mål i ditt liv: Svårt att säga. Klara av gymnasiet utan att gå in i väggen typ, haha.
Brukar du komma i tid: Jag kommer alltid i tid till skolan förutom när bussen är försenad. På andra saker som jag kan anse som mindre viktigt så är jag inte speciellt bra på att komma i tid..
När mår du bra: När jag får vara med dom jag tycker om och får slappna av.

                            True :)   Fashionationism | via Tumblr    Untitled

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Nej men jag tror på någon liten gnista vid första ögonkastet! 
Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka? Shit detta är så olika.. När det är som minst så är det ca 100 kr och som mest kan ju röra sig om över 1000 kr.
Vilken kändis tycker du är en bra förebild? Så svårt att säga då jag inte vet så mycket om någon kändis. Sen är det nog svårt att vara en bra förebild.
Vad använder du för shampoo? Redken, den blåa.
Har du sovit i din egna säng inatt: Nej sov hos A.
Är det okej att gråta: Klart det är. Är man ledsen så får man gråta.
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: Nej inte alls. Köper det jag tycker är snyggt.
Vill du gifta dig: Nej
Vill du ha barn: Nej
 
 

                             inspiring words | Tumblr    Freedom † | via Tumblr    bedroom

Solar du ofta: Det är olika, försöker sola lite då jag vill se fräsch ut. 
Är du bra på att laga mat: Jag lagar inte mat så ofta så skyller på att det är därför som jag är så kass.
Gillar du att dansa: Hade jag varit duktig så ja. Men jag är sjukt dålig på det så nej.
Tycker du om sushi: En riktigt bra sushi är SÅ gott! 
Vad äter du helst när du ser på film: Chips och dippa, eller choklad.

MY OPINION

Något som jag inte riktigt förstår är att när det var ¨internationella mansdagen¨ så var det enbart negativa saker jag fick läsa om män. Om den minoriteten av män som våldtar, är sexistiska och som kränker kvinnor. Ja, det är viktigt att lyfta dom kräken och påminna alla om att dom finns. MEN jag tycker att man även ska hylla dom män som faktiskt inte är så (vilket är majoriteten av män) istället för att lämna dom i utkanten. Det här är ett ämnen som folk har väldigt olika åsikter om men jag känner att det är ologiskt när kvinnor ska ha en egen dag och vi lyfter fram alla fantastiska kvinnor men glömmer dom fantastiska männen när det är mansdagen? 

Ska vi då blanda in feminismen i detta så är det mycket tjat om att det ska vara jämställt och bla bla. Men när det kommer till praktiken så är det knappast så. Feminismer förkastar mansdagen och kritiserar bara dom dåliga männen. Men har ni glömt dom andra? Dom som agerar när en kvinna är påväg att bli våldtagen eller står upp för kvinnor när andra män kränker? Det finns sådana män, men det glömmer vi bort när vi fokuserar enbart på dom dåliga. Jag reagerar faktiskt på det här eftersom jag vet att det finns bra män men som inte får rätten till att bli hyllade. Istället kränker man alla män och drar alla över en kam. 

Jag är trött på människor som kallar sig feminister och som samtidigt är manshatare. Nej då är ni inte feminister. Detta tror jag även är den största faktorn varför människor förknippar feminism med manshat. För att kvinnor som kallar sig feminister också är manshatare. Det går inte ihop. 

Jag hoppas att vi nästa gång kommit lite längre i vår utveckling och där man faktiskt kan hylla de män som förtjänar det. Ni kan prata skit om män alla andra dagar om ni så vill, men ska kvinnor få ha en egen dag så ska männen få det. Punkt slut. 

TISDAGS- PEPP!

                                                                             My kik is / wraymolly or wraymolly19 hmu if need too!


Den här texten fastnade jag för. Den träffade rätt och jag behövde verkligen höra det här nu. Ni vet när man ibland tvivlar på sig själv och oroar sig för mycket om allt runt omkring - lite så har jag känt förrän jag läste det här. Detta peppade mig otroligt mycket och kan nog leva på det här ett tag. Tycker alla borde läsa och ta till sig!

MIN TUR ATT BLI FÖRKYLD - IGEN!Vad händer med mitt imunförsvar? Har varit sjuk flera gånger det här året och jag som bara brukar vara sjuk max 2 ggr per år. Jag avskyr att vara sjuk - något av det värsta jag vet. Vaknade med att jag inte kunde svälja och en halvtaskig röst. Tur att jag bara har två lektioner idag så jag kan stanna hemma utan ångest. Imorgon är däremot en lång dag med många lektioner och då vill jag iallafall kunna ta mig till skolan så passar bra att vila upp ordentligt idag! Kommer tyvär behöva göra lite läxor men att göra det ner mysad i soffan med en kopp te och halstabletter är väl helt ok!

Annars ska jag kolla på Paradise Hotel och Criminal Minds på datorn nu, har trots allt lyckats sova i nästan 3h. Hoppas ni får en fantastisk dag och är friska! Kom ihåg att ta på er varmt (skinnjacka är på tok för lite) MVH någon som vet.