MATILDA - FINTESS AND HEALTH

Vad vi ska göra

Tycker det är synd att så många folk blandar sig i andras liv, kommenterar varenda grej och pekar ut allt och allas fel. Det är som om vi förväntar oss att andra ska vara perfekta hela tiden. Ingen är det. Vi alla kommer göra stora misstag och ångra oss sedan, men det är smällar som kommer och det enda vi kan göra är att lära oss av det och sen gå vidare. Jag tål inte att vara runt folk som enbart ska klaga på mig och på vad jag gör. Det finns saker som jag kommer göra eller säga som bara jag själv kan förstå, knappt ens det. 

Tycker man borde fokusera mer på att säga vad andra gör bra istället för vad andra gör dåligt! Säg till om någon sårar dig men låt allt annat vara. Lär er att peppa andra mer än att sänka dom. Ni själva kommer må så mycket bättre och ni kommer kunna vara stolta. 

Så jag älskar på avstånd

Har alltid varit den typen av person som inte visar mina svaga sidor, jag är bra på att visa känslor men samtidigt väldigt dålig. Jag är bra på att skratta bort saker, på att påpeka mina egna fel innan någon annan kan höja fingret och göra det. Jag har alltid varit så bra på att trycka undan mina känslor, på att försöka vara stark. Jag försöker vara stark på alla sätt och vis, försöker att inte visa mig svag. Samtidigt så vet jag att svaghet inte är att visa känslor, utan det är styrka, styrka som vi har inom oss som vi inte kan kontrollera. Jag är rädd för närhet för att jag tror att den kan försvinna lätt igen.

Så låt mig va

Jag klarar inte av människor som jämt klagar. Inte allra minst på mig men på allt runt omkring. Hur kan man leva ett poistivt och glatt liv om man enbart klagar? Jag blir så fruktansvärt trött på att höra allt. Jag stänger av så fort jag hör något. Folk kan tycka att dom gör rätt men jag vet vad jag tycker är okej och inte okej. Jag tänker inte låta någon klaga på det jag gör som jag älskar och vill göra. Tänker heller inte låta någon klaga på hur jag ser ut, säger och gör. För jag tänker mest att det är mina egna handlingar och val, ingen annans. Ingen har rätt att säga åt mig vad jag ska göra, bete mig och tänka. Jag är inte dum men folk verkar tycka det är extremt jobbigt när man själv puttar tillbaka lite när någon bara gått rakt över en. För vem vill bli behandlad som en dörrmatta? TA INGEN SKIT! 

LoveIdag fyller min älskade pojkvän 20 år! I snart 15 månader har du varit min, älskar dig så mycket. ♥ Ska iväg och handla present till honom på emporia sen till hans jobb och sen ska vi ut äta ikväll, mysigt!

Black outfit


Så mycket snyggt man kan göra med svart. Jag tycker mitt blonda hår passar bra i svart, mer än vad det gör i vitt. Svart är ingen tråkig färg. Jag tycker svart är en elegant, sexig och fräck färg!

Go go

Har nyss avslutat ett härligt ryggpass, blev även lite cardio innan passet. Nu sitter jag och ska avnjuta en underbar sallad från gogo green. Jag älskar det, finns inget godare! Ska även plugga och göra klart en massa uppgifter så jag slipper tänka på det. Hade en väldigt kort dag idag så därför min torsdag ser lite annorlunda ut än vad den brukar.

Big no

Förr eller senare stänger man av. Och jag är väl där nu. Då jag stänger av. För jag klarar inte av att höra all skit som snackas, det får mig att må illa och jag är inte ansvarig för andras beteende. Det enda jag kan bry mig om, är hur jag själv beter mig och jag jobbar hela tiden på att vara en bättre människa, en sån människa jag själv skulle vilja umgås med. Så ni får snacka, svina ner mitt och hans namn, ni får riva mig i ryggen och säga vad fan ni vill. Men jag kommer aldrig lyfta ett finger för er igen, någonsin. Jag tänker inte bry mig om folk som är på en lägre nivå än jag någonsin hade kunnat föreställa mig. Orkar inte gå omkring och låtsas vara si eller så längre, för jag kan inte hålla masken för människor som är äckliga. Det funkar inte så, jag kommer aldrig funka så. Inte då, nu eller sen.

Over and out