MATILDA - FINTESS AND HEALTH

Den balansen

Det ända jag är rädd för, när jag skriver långa texter om vad som försegår i mitt huvud, är att det ska bli för ´´privat´´.

Oftast, väldigt ofta, så skriver jag saker bara rätt av från mitt hjärta och min hjärna. Jag tänker inte ibland på vad det är jag egentligen skriver, för det går trögare att försöka sitta och fundera, komma på något att skriva. Så då blir det bara att det kommer rakt av. Och jag vill vara personlig, inte privat. För det finns ju vissa saker man bara ska hålla för sig själv och inte låta andra ta del av, för det kan bli så mycket missförstånd och folk snackar för mycket. Och sanningen är alltid den som saknas i slut ändan. Även om jag vet själv vad som är rätt och fel, så gör inte alla andra det och det kan bli jävligt jobbigt när fel människor vet för mycket om en. De enda jag kan dela med mig av mitt privatliv till, är mina närmsta. Min familj och mina bästa vänner. 

Och nu är allt bra. Nästan för bra och det skrämmer mig alltid lika mycket, när saker är för bra. Även om jag vet att jag bara ska låta det vara och fortsätta leva på. Men det kan inte hjälpas och jag försöker verkligen, för jag vill att den här känslan ska hålla i sig. Men det svåra, är att veta vad man ska skriva ut här och vad man ska hålla för sig själv. Försöker hitta en balans och ibland är det svårt. Och en del saker jag skriver här har inte alls att göra med mig själv, utan bara saker jag skriver för att jag tycker om att skriva. Så på det sättet kan också mycket misstolkas, för det verkar som allt jag skriver här måste handla om mig, men det gör det inte alltid.

Men hur vet man när man nått balansen mellan att hålla sin blogg personlig och inte privat?

26 mars 2014 18:00 | Texter |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas