MATILDA - FINTESS AND HEALTH

Det går över styr

Shit vad politiken går över styr. På facebook, twitter, bloggar och ja överallt! Jag avskyr att läsa om det för att det finns så otroligt många inkompetenta personer som snackar om politik med verkligen noll kunskap om det. Det gör mig så arg att folk gör det eftersom att man inte bara kan gå på vad man har hört eller bilda sin egna uppfattning om partier eller om politik. Mycket bygger på kunskap och fakta och det ser man verkligen brist på i alla olika stortes medier där folk snackar politik. Jag tänker aldrig uttala mig om politik, alltså vilket parti som skulle fått min röst om jag fick lov att rösta. Dels för att det inte är andras ensak, jag tycker man kan hålla sånt för sig själv just på grund av att folk ska döma och kritisera ens åsikter. Är man sosse eller är man moderat blir man dömt utifrån det och en människa är enligt mig mycket mer än en politisk åsikt. Sen för att jag inte alls är speciellt insatt i politik, jag vet vad det flesta partierna står för men jag kan inte allt innan och utantill - långt ifrån. 

Det är många upprörda människor angående att Sverigedemokraterna fick många röster nu senast. Som sagt så dömer jag ingen som röstar på dem men jag skulle själv aldrig göra det. Jag tycker alla ska få ha sin röst och sin politiska åsikt ifred, men visst är man öppen med sin politiska åsikt så självklart får man räkna med att det kommer finnas motståndare och kritiserande människor. Det är en sak. Men att gå på en människa så hårt med en sån stor inkompetens bara för att det röstar si eller så är för mig ofattbart. När det inte längre handlar om politik utan man gör personangrepp och ta till andra medel för att man är upprörd och tycker en människa är störd i huvudet. Det får man tycka, men man behöver inte kräka ur sig de värsta orden man kan tänka sig och som inte har ett dugg med politik att göra.

Vi har röst rätt, därmed får ALLA rösta som man själv vill. Så låt folk rösta på socialdemokraterna, låt folk rösta på moderaterna, låt folk rösta på sverigedemokraterna. 


28 maj 2014 15:52 | Livet |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas