MATILDA - FINTESS AND HEALTH

Grill kväll!Helt obeskrivligt skönt med flera dagars ledigt, har hunnit vila upp mig och njuta av vädret. Idag har jag hunnit träna, jobba och nu ska jag snart till min pojkvän. Vi ska grilla och bara ta de lugnt, så gott och mysigt. Så det är så min dag har sett ut och är helt slut kan jag säga! Så ska bli skönt att koppla av lite nu ikväll. 

Hoppas ni får en bra Lördagskväll! 

BLOPPIS PÅ BLOGGEN?

Untitled

Jag funderar på att ha en liten bloppis här på bloggen där jag säljer sånt som jag absolut aldrig använder då jag har extremt mycket kläder. Använder liksom inte ens hälften typ och känns lite onödigt att bara slänga bort allt om det finns andra som skulle använt det mer än vad jag gör. 

Så vad säger ni? Kommer bli låga priser och jag kommer bara sälja sånt som är i bästa skick.  

Det går över styr

Shit vad politiken går över styr. På facebook, twitter, bloggar och ja överallt! Jag avskyr att läsa om det för att det finns så otroligt många inkompetenta personer som snackar om politik med verkligen noll kunskap om det. Det gör mig så arg att folk gör det eftersom att man inte bara kan gå på vad man har hört eller bilda sin egna uppfattning om partier eller om politik. Mycket bygger på kunskap och fakta och det ser man verkligen brist på i alla olika stortes medier där folk snackar politik. Jag tänker aldrig uttala mig om politik, alltså vilket parti som skulle fått min röst om jag fick lov att rösta. Dels för att det inte är andras ensak, jag tycker man kan hålla sånt för sig själv just på grund av att folk ska döma och kritisera ens åsikter. Är man sosse eller är man moderat blir man dömt utifrån det och en människa är enligt mig mycket mer än en politisk åsikt. Sen för att jag inte alls är speciellt insatt i politik, jag vet vad det flesta partierna står för men jag kan inte allt innan och utantill - långt ifrån. 

Det är många upprörda människor angående att Sverigedemokraterna fick många röster nu senast. Som sagt så dömer jag ingen som röstar på dem men jag skulle själv aldrig göra det. Jag tycker alla ska få ha sin röst och sin politiska åsikt ifred, men visst är man öppen med sin politiska åsikt så självklart får man räkna med att det kommer finnas motståndare och kritiserande människor. Det är en sak. Men att gå på en människa så hårt med en sån stor inkompetens bara för att det röstar si eller så är för mig ofattbart. När det inte längre handlar om politik utan man gör personangrepp och ta till andra medel för att man är upprörd och tycker en människa är störd i huvudet. Det får man tycka, men man behöver inte kräka ur sig de värsta orden man kan tänka sig och som inte har ett dugg med politik att göra.

Vi har röst rätt, därmed får ALLA rösta som man själv vill. Så låt folk rösta på socialdemokraterna, låt folk rösta på moderaterna, låt folk rösta på sverigedemokraterna. 


TisdagDen här veckan alltså.. Den är guld! Vanliga lektioner igår och idag hade jag nationella prov i muntliga matte 10.30 till 11.00 sen ledig resten av dagen förutom bio med klassen kl 15.30. Vi såg ''en sång från hjärtat'' men Mikael Persbrandt. Över lag var det en dålig film men den hade sina roliga stunder då alla på bion skrattade haha. Nu ska jag snart äta sen ska jag göra klart min ekonomi uppgift där vi har fått starta ett eget företag med sin egna affärsidé. Riktigt roligt och givande. Ska få den gjord nu ikväll och lämna in den så jag slipper ha det hängande efter mig! 

Juste sen imorgon har vi inga lektioner för det är Borgardagen (en speciell dag på vår skola) och sen är jag ledig torsdag, fredag, lördag, söndag! Wiiiie så nästan en veckas ledigt kan man säga, hehe.

Hoppas ni får en toppen tisdag och njuter av vädret. Själv låg jag ute hela eftermiddagen och solade. Sååå himla skönt.