MATILDA - FINTESS AND HEALTH

Midsommar outfitJag är sååå kär i min klänning från Gina Tricot. Känner mig så fin i den och den sitter bra. Ett av de bästa köpen helt klart. Det är få gånger man klär upp sig och det tycker jag är väldigt tråkigt. Hur härligt är det inte att dra på sig något som man känner sig så jäkla snygg i? Det är en underbar känsla som tyvärr får upplevas alldeles för oofta. Sen hair donut är en sån himla enkel frisyr men ändå så snygg. Tar liksom 1 minut att göra vilket är alla tjejers dröm.

Sen har jag fått höra att jag är väldigt brun och om jag använder BUS men nej, det är en ''naturlig'' bränna alltså enbart solat för att få den här brännan. Jag är inte alls mycket för BUS och använt det EN gång i hela mitt liv och det säger väl allt haha.. Nä men tycker man blir både gul och fläckig vilket gör att det bara ser fult och onaturligt ut. Så jag föredrar helt klart vanlig solning över allt sånt där. Det ger en så mycket jämnare och snyggare färg! 

BLOGGLISTA

Om du fick välja en magisk egenskap, vilken skulle det vara?
Svårt att välja en finns så många jag hade velat ha! Som typ att vara blixt snabb så man slipper ha bil men kan ta sig typ överallt och sen att vara osynlig. Hur coolt hade inte det varit?
 
Om du fick hoppa in i en bok, vilken skulle det vara?
Tror nog jag kan säga lätt Harry Potter. Vem vill inte gå på Hogwarts liksom haha.
 
Hur ser ditt dröm boende ut?
Ett hus i Kalifornien nära vattnet, inte för stort men ändå mycket utrymme. Sen pool och bubbel pool precis brevid. Vill ha det väldigt enkelt och stilrent, inte för mycket färger utan väldigt neutralt.

 
Untitled

Samlar du på något, i så fall vad? 
Samlar faktiskt inte på någonting. Har inte plats för det heller.
 
Du får veta att jorden kommer gå under om tolv timmar. Vad gör du?
Oj, skulle nog vilja umgås med alla nära och kära i alla 12 timmar.
 
Du vinner tio miljoner kronor, hur fördelar du pengarna?
Om jag hade vunnit det i nuläget hade jag definitivt sparat till framtida lägenhet alternativ hus, bil och allt sånt. Sen om det hade varit pengar över hade jag gärna bjudit min familj på en utomlands resa.
 
Vilket är ditt absoluta favoritplagg?
En stor slapp och dö mysig tröja!

Wings

Du får en timma på dig att gå lös i ett stort shoppingcenter och allt är gratis, vad letar du efter?
Allt! Kläder, underkläder, smink, parfymer, hudvårdsprodukter, skor, mat osv..
 
Om du vore en sång, vilken sång hade du varit?
Utan tvekan Jasmine Kara - Imperfect ♥
 
Är du beroende av något?
Är beroende av mat, min mobil och min älskade pojkvän ♥
 
Vad är dina topp tre på det godaste man kan äta?
Nutella eller choklad, TACOS, pannkakor!

NUTELLA ♥Tacos 😍❤️ | via TumblrAlbum de Food | via Tumblr

Kvällens tankar

För ibland känner man för mycket och ibland för litet. Ibland älskar man och ibland hatar man. Men våra känslor är det som styr oss och som är våra fiender. Vi kan kämpa emot hur mycket vi vill men i slutet av dagen kommer göra precis som våra känslor känner för och det finns inget vi kan göra. Hur många gånger har man inte försökt kämpa emot dom förbaskade tårarna som vill spruta på bussen påväg hem. Hur många gånger har vi inte velat skriva jävla idiot men kämpat emot. Det är en ständig kamp och jag tror aldrig vi kommer finna lyckan förrän vi låter våra känslor agera fullt ut. Håll inget tillbaka. Måste du gråta så gråt. Måste du skratta så skratta. Måste du skrika i 2 sekunder för att sedan bli lugn igen så skrik. Agera. Var inte rädd för det. Men framförallt, ångra ingenting.

SUMMER


En bild från balen i 9an.

 
Sån sjukt härlig dag det har varit! Har legat ute vid poolen och solat väldigt länge. Har verkligen börjat få färg nu. Känner mig så mycket fräschare när jag är lite brun. Gjorde en jätte god lunch som bestod av ris, kyckling och bearnaise. Går snabbt och enkelt att göra, bra för mig som inte är duktig på att laga mat. Känner dock att jag fått nog av solandet nu, är faktiskt ganska känslig för solen. Får lätt migrän och mina läppar svullnar när jag solar. Lite tråkigt men nöjer mig med ett par timmar.

Ska snart cykla till gymmet och köra rygg. Känner att jag börjar få motivationen tillbaka, förra veckan kändes den som bort blåst.. Men jag antar att man får såna svackor när man tränar väldigt mycket, kan inte vara på topp jämt! Men nu känner jag mig laddad och det ska bli väldigt härligt. Sen blir det middag och en promenad med vovven. Börjar bli standard att gå en hyffsad lång kvällspromenad med lilla Hugo nu när det är så skönt sommarväder!  

Tear us apart

Undrar varför det är jag som säger förlåt. Att det slutar med att jag är den som desperat ber om ursäkt. Man kan inte kasta hur mycket skit på en människa som helst, för förr eller senare så bryter man. Jag vill skrika på dig för att du gör mig så jävla arg. Jag vill gråta för dig så du ser hur jävla ledsen du faktiskt gör mig. Och hur ont mitt hjärta värker när du slinker ur dig smutsiga ord. Jag vill inte vara din slagpåse. Det är inte så det ska va. Och jag pallar inte med att bli tagen förgivet och att ha någon som får mig att känna mig värdelös.


Mitt inre skriker för att det har tröttnat på allt som händer. Och jag vill inte se dig i ögonen igen för du gör mig bara arg och ledsen. Jag vill ha modet att gå ifrån dig och lämna dig. Samtidigt som det enda jag vill är att ligga i din famn. Se natten bli till dag, lyssna på ljudet av ditt hjärta och dra mina naglar mot din rygg. Det borde inte vara komplicerat.