MATILDA - FINTESS AND HEALTH

LIVETIdag åker min mamma och hennes kille till Ibiza en vecka, föräldrafritt! Haha. Så har legat vid poolen hela dagen och för en stund sen kom min kille och gjorde mig sällskap. Vi ska snart duscha och fräscha upp oss sen blir det grillkväll hemma hos honom. Såna här sommardagar är dom bästa! Underbart.

HEMLIGHETENJag bara måste tipsa om den här oljan! För det första- den luktar magiskt, för det andra- man blir 10 gånger brunare än normalt, för det tredje- man får en jämn och fin brun färg. Enda nackdelen? Den är väldigt fettig, så se till att duscha av er ordentligt efter ni använt den om ni inte vill få små finnar. Den finns att köpa på bl.a. H&M för lite över hundra lappen. Den är så värd det och jag använder den varje sommar och ja, den är lite hemligheten bakom min bränna!

SUNNY DAY


Leopard bikinin är från Gina tricot

Sol idag igen! Underbart. Har tränat, solat, ätit lunch, badat och varit med min bästa vän. En perfekt sommardag. Får se vad som händer ikväll blir nog bara en lugn kväll. Hoppas ni haft en bra och solig dag!

SOL & BADVilket härligt väder idag! Har redan solat och badat lite. Solen skiner och det är väldigt varmt. Ska inte glömma att dricka en massa då jag lätt får solsting och det är inte roligt.. Men nu ska jag fixa lite lunch, blir nog kyckling som vanligt. Snabbt, enkelt och så gott! 

Q/A

Q - Var köper du dina matvaror ifrån?
A- När jag handlar själv så blir det antingen på LIDL eller på ICA som ligger närmst

Q- Vilken var den senaste filmen du såg?
A- SABOTAGE med Arnold, riktigt grym film!

Q- Vad önskar du dig just nu?
A- Ett par skor från CÉLINE! Helt underbara.

Untitled

Q- Vem är världens bästa artist just nu?
A- Demi Lovato kommer alltid var den bästa!

Q- Använder du huvudtröjor?
A- Ja när jag ska gymma ibland sen annars om det är kallt ute.

Q- Vill du tattuera dig?
A- Ja men inte just nu!

Q- Hur ser din drömkropp ut?
A- @paigehathaway på instagram har min drömkropp!!!!!

 @paigehathaway  | via Tumblr

MONDAY WORKOUT


Mitt älskade gym! The RAW gym i Limhamn.

Blev ett ganska kort pass med få set men körde ganska tungt. Ska jag köra lite längre pass gillar jag att köra lite lättare vikter och fokusera på kontakt. Nu har jag precis duschat och ätit lite lunch. Ska kolla på något avsnitt av Orange is the new black, är på säsong 2 och är snart färdig! Så bra serie, en klart ny favorit! Sen ikväll ska jag till min pojkvän och sova där, som vanligt hehe. 

SÖNDAGAvslutade nyss ett super härligt träningspass! Blev rygg och körde verkligen slut på mig själv. Nu har jag nyss duschat och ska strax till mobilia. Blir shopping och lite mat med min pojkvän, alltid trevligt.