MATILDA - FINTESS AND HEALTH

A FIRE INSIDEJag har gått och blivit sjuk. Vaknade med feber, halsont och var helt täppt i näsan. Ingen tvekan på att det är min pojkvän som smittat mig. Känns jobbigt att vara sjuk, tar på alla ens krafter men jag ska ta hand om mig själv extra mycket nu så att det försvinner snabbt! Känns redan lite bättre. 

3 ROSA FRÅN H&M

Statigram – Instagram webviewer

När det kommer till underkläder så kommer H&M alltid vara min favorit. Snygga och bra pris. Sen tycker jag även kvaliten är bra men har jag hittat en favorit bh så används den flitigt och då är det klart att det slits. En annan favorit affär när det gäller underkläder är New Yorker. Tycker dom har väldigt annorlunda och snygga underkläder till ett väldigt bra pris. 

Vilken är er favoritbutik när det gäller underkläder? 

Q/A

Q- Har du något jobb?
A-  Japp, jag jobbar som städerska på min mors jobb. 

Q- Har du några komplex? 
A- Ja jag har nog komplex för allt på min kropp, men jag har lärt mig att leva med det.

Q- När var du utomlands senast och var? 
A- För någon månad sedan, i Fuerteventura!

Hôtel en bord de mer à Fuerteventura

Q- Vad vill du bli när du blir stor?
A- Advokat!

Q- Älskar du någon?
A- Min pojkvän!

Q- Vad köpte du senast?
A- Vitamin water!

 Big looove

Femtio nyanser av honomOm jag längtar? Jaaaa!! Typ så jag spricker. Har dock en känsla av att böckerna är bättre men det gör ingenting för har längtat så efter detta! 

LAX I STORA LASS

yum | via Tumblr


Idag blev det grillad lax till lunch. Nästan glömt hur gott det är! Lägger alltid det i folie med lite smör, citronpeppar och salt. Blir så himla gott! Sen är jag galen i alla former av lax, men grillad lax är nog min favorit. Förövrigt är det en väldigt varm och solig dag, så nu ska jag ta ett dopp i poolen och sola lite. 

GRILLKVÄLL!Åkte till min pojkväns stuga igår och kom hem idag, var riktigt mysigt. Vi grillade, åkte båt och spelade lite kort. Nu ska vi hem till honom och så blir det grill kväll! Riktigt varmt väder idag också. 

SNAP SHOTSFrukt // En härlig dag i trädgårdenEn bikini som jag helt glömt att jag har // En god middag