MATILDA - FINTESS AND HEALTH

Demons

Jag minns hur vi kunde ligga i min säng, bara hålla om varandra, känna dina andetag i min nacke och höra fina ord viskas i mina öron, känna händer som letade sig till mina och kyssarna längst halsen. Ibland kunde vi ligga där i evigheter, ibland sa vi inte ens någonting, vi bara låg där. Ingenting kunde störa oss när vi låg där, vi låg där tills vi somnade. Och det var det bästa av allt, att somna i din famn och sen vakna upp i den. 

Och vet ni vad? Ibland kan jag ligga i min säng och låtsas att han ligger där bakom mig, andas i min nacke, viskar fina ord i mina öron, känna en hand som letar sig till min, kyssar längst halsen. Men det är bara ibland. Ibland kan jag viska ord till honom men inte få något svar tillbaka. Då låtsas jag att han har somnat och när jag vaknar upp på morgonen igen då är han borta. Då vet jag att han aldrig kommer att komma tillbaks. Då brukar jag ta ett djupt andetag och låtsas som att vi aldrig fanns, att vi aldrig kysstes, att vi aldrig var så nära men ändå så långt bort, att vi aldrig sa förväl på ett förfärligt sätt.

Men sån är kärlek och ibland gör det ont.

Quotes | via Tumblr

Det är inte så att jag inte vill ha någon att dela allt med, jag vill ju också få bli kallad älskling, få höra hur vacker jag är och få fira år efter år tillsammans med någon. Det är klart jag blir avundsjuk på alla sin förlovar sig, gifter sig och skaffar en familj. Men jag tror att när man har blivit sårad tillräckligt många gånger så är det något i själen som stänger igen sig. För jag kan inte öppna mig helt för någon längre, jag kan inte ge någon hela mitt hjärta. Efter en viss punkt stänger jag igen mig.

Ibland skrämmer det mig - vetenskapen att jag inte kan lita på någon längre, att min själ har satt upp en säkerhetsstop. 

Filmtips! - HOMEFRONTVill tipsa er om denna filmen som är riktigt bra! Jason Statam är sjukt bra skådespelare och älskar när han spelar i transporter filmerna. Här är trailern:

TÄVLING!Nu har ni chansen att vinna en bikini från To Die For! Väldigt snygga bikinisar och jag själv ska klicka hem en i rosa inför sommaren. Tävling är väldigt enkel det är bara att följa stegen nedan för. Du behöver inte ha en blogg för att delta.

- Följ deras facebook sida HÄR! Eller följd dom på instagram @Todieforswimwear.

-
Gå in på deras hemsida HÄR! och välj ut vilken bikini du vill ha OCH storlek.


-Du måste alltså kommentera med din mail, bikinin som du vill ha och storleken på önskad bikini. 

Tävlingen avslutas om 3 dagar och vinnaren kontaktas via mail. Lycka till allihopa! (Skulle bli glad om andra kommentarer släng in i ett annat inlägg)

RED - Filmtips!Frank Moses (Bruce Willis), Joe Matheson (Morgan Freeman), Marvin Boggs (John Malkovich) och Victoria (Helen Mirren) var alla fyra en gång i tiden CIAs bästa agenter, men de känner till hemligheter som utgör hot för organisationen, och det gör att de fyra är organisationens främsta mål. De blir efterlysta för mord och för att de ska ligga steget före sina förföljare måste de använda sig av sina gemensamma erfarenheter, list och samarbetsförmåga för att de ska överleva.

Tycker ettan är bäst (finns även en RED 2), rolig och mycket action. Sen gillar jag Bruce Willis också och Morgan Freeman. Verkligen se värda filmer!
 Kärlek & relationer

Ditt civilstånd? Förhållande 
Är du nöjd med det? Självklart!
Vem kysste du senast? Min baby<3
Har du varit kär på riktigt? Ja
Har du varit ihop med någon du älskar? Ja
Ditt längsta förhållande? Över 1 år
Ditt yngsta strul? 97a
Vart går gränsen för dig rent åldersmässigt? Vet inte.. Man kan inte hjälpa vem man blir kär.
Vad för sorts killar faller du för? Fint skratt, humor och ska va lätt att prata med och inte blyg.
När vill du skaffa barn? Vill inte ha barn.


 

x Privat

Har du sårat någon med flit? Ja, tyvärr.
Vilken webbsida besöker du oftast? Forme.se tror jag
Är du kär? Ja väldigt!
Har du varit i slagsmål? Ja
Brukar du dricka alkohol? Nej
Är du rökare? Nej, inte längre
Snusar du? Nej urk!
Hur gammal är du? 16 år
Har du bra självförtroende? Ja helt okej!
 

x Har du under de senaste 10 dagarna...

[X] Simmat

[X}Tränat

] Varit sjuk

[X}Hånglat med någon

[X}Haft sex

[ ] Varit full

[ ] Rökt vattenpipa

[ ] Tagit droger

[ ] Dumpat någon

[ ] Blivit dumpad

[ }Blivit kär

[ }Bråkat med någon

[ ] Blivit sviken

[ ] Ljugit för en nära vän

 

x Randomfrågor

Vilken är din viktigaste ägodel? Mobilen och datan
Har du tandläkarskräck? Nej 
Är du helsvensk? Ja
Har du fått ditt hjärta krossat i år? Ja..
En sak du hade velat ändra med ditt liv? En del
Är du lycklig? Ja
Brukar du använda smycken? Använder mest klocka och örhängen
Vad är viktigt för dig i ett förhållande? Tillit, humor och trohet
Är du en djurvän? Ja

 

Pinterest

Jag drömmer ofta om framtiden. Vart jag kommer vara om 20 år, vem jag kommer vara med och hur jag kommer leva mitt liv till skillnad från idag. Även fast jag har en plan så vet jag att det inte kommer bli exakt så för allt kan hända. Det gör mig nervös när jag tänker på det - för jag tycker det är extremt spännande. Att se folk leva sitt vuxna liv känns så mysigt. Sen skulle men ju gärna skippa biten med tvätta och städa. Men så är det nog, att när man är barn vill man vara vuxen och när man är vuxen vill man vara barn.

Jag är extremt dålig på att laga mat och skulle vilja bli bättre på det, vill kunna laga min egen mat och sen njuta av den. Hyra en film och käka godis när jag känner för det. Äta en toast till middag när jag vill det. Det livet är frestande. Men jag ska njuta av nuet för jag vet att tiden går snabbt och att snart är jag där jag vill vara. Förhoppningsvis.