MATILDA - FINTESS AND HEALTH

EN PIZZABAGARE


Bilderna är från sist jag bakade hemmagjord pizza. Den första är med mozarella, parmaskinka och pesto (Den blev helt klart favoriten!!) och den andra är med mozarella, parmaskinka, paprika och roccula. Sen gjorde jag en med grönkol och champinjoner och sen en med champinjoner, parmaskinka och lite mozarella. Hur goda som helst!

Idag hade jag tänk baka hemmalagad pizza igen innan jag ska på bio med mamma och hennes kille (filmen heter Micke och Veronica, en svensk film) och jag kan bara säga att det är såå himla gott! Jag använder mig av en pizzaställning som är köpt på LIDL. Den funkar verkligen hur bra som helst och pizzorna blir någorlunda runda. Jag gjorde min deg utan jäst då vi inte hade någon och den blev förvånansvärt god så trots att vi har jäst hemma så kommer jag köra på varianten utan. Blev knaprig och god samt att degen behöver inte jäsa och då går det mycket snabbare. 

Överlag tar det lite tid att göra om man är van vid att maten går på typ 5 minuter. Men jag tycker det är himla roligt att göra! Har ju faktiskt sommarjobbat på en pizzeria hehe. Kommer nog köra på lite andra pålägg den här gången för att variera och testa lite nytt. Men kan verkligen rekomendera att ha lite pesto på, blir som en riktig italiensk pizza!

26 december 2014 16:03 | Tips |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas