MATILDA - FINTESS AND HEALTH

+ LOVE YOURSELF AND LIFE

Energy dun lie 🙌... :)

Jag tror livet handlar om att göra det man älskar, att njuta och bara vara. Jag tror livet går ut på olika saker för oss alla. Jag blir exempelvis lycklig av god mat, bra sällskap, att träna och att skratta högt och ärligt. Det är inget fel med att vara lycklig och jag tror det skrämmer många att vara det. Att tillåta sig själv att få vara lycklig. Men varför vara så rädd för något som är så fint? Jag älskar att se människor som är lyckliga och som skrattar ärligt. 

Så himla många år jag oroat mig för saker och gjort mig själv illa. Låtit alla hjärnspöken ta över och inte brytt mig om att putta bort dom. Jag har velat kontrollera alla känslor vilket har resulterat till att det bara blivit kaos. Men vad vet man egentligen om livet idag, om 2 år eller om 20 år? Man lär sig något nytt varje dag sägs det och helt ärligt kommer nog mina känslor alltid se ut som en enda stor röra för mig vare sig jag är ung eller skrynklig och gråhårig. 

Så mitt råd: kör på. Ät din favorit mat. Älskar massor. Uppskatta livet. Skratta. Var ärlig och rak. Va inte rädd för att känna. Va snäll. Va glad. Sprid glädje och kärlek. Njut av livet. Kämpa. Gör dina drömmar till verklighet. Va positiv. Stå på dig och stå alltid rakt.  

21 december 2014 19:55 | Texter |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas