MATILDA - FINTESS AND HEALTH

+ DAGEN FÖRE DAGEN

EN dag kvar till julafton!!! Känns helt sjukt, tiden har gått så fort. Har ingen direkt julkänsla vilket är lite tråkigt då jag älskar julen och tycker det är super mysigt. Igår julhandlade vi iaf och det blev massa gott!!!! Jag gillar att få en extremt dos med julmat för att sen släppa det helt och vänta till nästa jul. Alla julklappar har varit färdiga ett tag också så det känns super skönt. Vill verkligen inte springa i affärer nu, sjukt mycket folk som bara stressar runt. 

Jag kommer fira julen på mammas sida och tillsammans med hennes kille. Önskar att alla jag älskar hade kunnat vara samlade men tyvärr funkar inte det (detta är det enda jobbiga/tråkiga med julen..) men man får göra det bästa av allt! Idag har jag bara tagit det lugnt och ska städa på mitt rum just nu, har så himla mycket saker som jag inte använder men som känns onödigt att slänga. Har lagt upp lite på bloppisen på facebook men kanske borde köra en bloppis här på bloggen också? Anyway, ska städa lite i resten av huset också så mamma kanske blir glad hehe. Gillar faktiskt att städa på andra ställen förutom mitt eget rum haha..

Ikväll ska jag och A äta pizza. Bra att ladda med det inför julmaten haha. Hoppas ni får en fin dag och stressa inte för mycket!! KRAM!

                                                         

23 december 2014 13:47 | Livet |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas