MATILDA - FINTESS AND HEALTH

LOVE IS ALL WE NEED

letlove-be: ♡ - Shadow of Angel | via Tumblr

Hur håller man kärleken vid glöd? Vad gör man när vardagen smyger på och sakta tar över? Hur ska man hinna med alla måsten och samtidigt vara världens bästa flickvän/pojkvän?

För mig, när jag går i skolan och A jobbar så är varje sekund med honom värdefull. Nu när vi ännu inte bor tillsammans så ses vi bara på kvällar och helger (förutom på sommaren då han har semester och jag sommarlov, då ses vi hela tiden nästan). Då är allt så speciellt. Man vill hålla en bra balans mellan skolan, vänner och kärleken. Man vill hinna med allt. Men det går ju inte riktigt ibland, speciellt inte om jag har mycket i skolan. Har jag t.ex. något prov så kan det bli så att vi inte ses dagen innan eftersom jag verkligen måste plugga.


Det största och viktigaste tipset jag kan ge är att njuta av varandras närhet, om det så är en hel kväll eller bara ett par timmar. Man behöver inte göra något speciellt. Att kolla film och hålla om varandra är något så enkelt men så underbart. Jag njuter av varje filmkväll jag har tillsammans med A. Jag njuter varje kväll när han håller om mig och pussar på mig lite då och då. Jag njuter av allt det lilla för jag vet hur mycket jag hatar att vara utan det.

Känner man att man börjar bli för bekväm med sin partner eller att förhållandet inte är som det borde vara pga att man bara går i rutiner dag ut och dag in så ta en helg där ni bara lägger tid på varandra. Gå ut och ät, gå på bio, ta en spa weekend eller bara en promenad och filmkväll. Glöm mobiler, dator och allt annat. Umgås med varandra, prata med varandra och lägg all energi på din partner. Ibland behövs det något så enkelt och jag tror många glömmer bort det.

Tack och lov har A och jag inte kommit in i någon sån här svacka, men händer det kommer jag göra allt för att bryta det. Just nu har vi tid med varandra varje kväll där vi pratar, gå promenader och myser framför en film. Utan det vet jag inte vad jag skulle gjort.. Jag vet inget som är så mysigt som att ligga i hans famn framför en bra film. 

 

18 augusti 2014 13:00 | Texter |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas