MATILDA - FINTESS AND HEALTH

FRAMTIDENVad vill jag göra i framtiden? Vart vill jag bo och hur många barn ska jag ha? Ska jag gifta mig eller är det inte min grej? Vill jag fortfarande gå samma väg?

Jag tänker ofta på framtiden och väldigt oofta på det förflutna. Jag gillar inte alls att blicka bakåt eftersom man inte kan göra något åt det som har hänt. Däremot kan man göra allt för det som komma skall. Det är häftigt och det är inspirerande att veta. Man kan forma sin framtid precis hur man vill, det är man själv som bestämmer. 


Som ni vet, är mina framtidsplaner att jobba som advokat. Det är min dröm och har varit det länge. Jag kan verkligen se mig själv som det och jag tycker det är så otroligt spännande. Sen går jag även ekonomi linjen, så att kanske starta en egen advokat byrå hade varit roligt. Att driva någon form av företag eftersom bl.a. är vad vi lär oss nu i gymnasiet. Det är så spännande och det är så lärorikt. Jag brinner verkligen för det jag pluggar med. Hade aldrig velat gå en annan linje. Finns liksom inte på kartan.

Sen har jag sen något år tillbaka velat flytta utomlands när jag pluggat lite i Sverige men det får vi se hur det blir med det. Någon dag kommer jag flytta utomlands sen om det är om 3 år eller 30 år det vet jag inte. Barn är något som jag aldrig i hela mitt liv tänkt på, förutom att jag tänkt att jag inte vill ha några barn. Många har blivit chockade och sagt ´´ja men du kommer ändra åsikt sen´´. Tyvärr tror jag inte att jag kommer det.. Jag är ganska säker på att jag inte vill ha barn. Lika säker är jag på att jag inte vill gifta mig. Jag anser att man kan leva livet ut med någon utan att vara gifta, sen är jag skeptisk när det kommer till ordet ´´föralltid´´. Men man ska aldrig säga aldrig.

Ja, framtid är förhoppningsvis lång och kommer nog bjuda på annat än jag tänker mig nu.
Brukar ni tänka på framtiden? Har ni några speciella framtidsplaner eller drömmar?

 

26 augusti 2014 13:00 | Texter |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas