MATILDA - FINTESS AND HEALTH

BADA?Detta är SÅ sjukt.. Såhär såg det ut utanför mitt hus imorse. Verkligen fullt med vatten, säkert 20-30cm. Det är något av det sjukaste jag sett någonsin! Alla bussar var inställda vilket var lite jobbigt för mig och Emma som skulle till Emporia sån tur är så har man världens snällaste pojkvän som körde oss. Hittade faktiskt inte så mycket.. Bara en fin topp, rakhyvlar och ett anteckningsblock. Blev besviken för var jätte sugen på att shoppa! Aja, hoppas det kommer massa nya höstkläder snart för är sååå pepp!!

TÄVLING- VINN EN VALFRI VS BODYMIST!
Nu drar jag igång en tävling där ni har chansen att vinna en VALFRI body mist från Victoria's Secret!

TÄVLINGSREGLER!
1. Skriv en kommentar att du är med
2. Skriv även namnet på VILKEN body mist du vill vinna
3. Glöm INTE att skriva din mail så jag kan kontakta vinnaren

LYCKA TILL!! 

FREDAG!Hörde jag fredag? Woop woop! Det känns som den här fredag kom väldigt lägligt, varit en tuff vecka då plugget har dragit igång för fullt! Nya ämnen att börja plugga på som visserligen är intressanta men väldigt kluriga. Förhoppningsvis kan man bli lite klokare haha. Men den här fredagen ska jag verkligen BARA njuta av. Äta gott och mysa med min kärlek framför en bra film. Välkommen fredag!

FRAMTIDENVad vill jag göra i framtiden? Vart vill jag bo och hur många barn ska jag ha? Ska jag gifta mig eller är det inte min grej? Vill jag fortfarande gå samma väg?

Jag tänker ofta på framtiden och väldigt oofta på det förflutna. Jag gillar inte alls att blicka bakåt eftersom man inte kan göra något åt det som har hänt. Däremot kan man göra allt för det som komma skall. Det är häftigt och det är inspirerande att veta. Man kan forma sin framtid precis hur man vill, det är man själv som bestämmer. 


Som ni vet, är mina framtidsplaner att jobba som advokat. Det är min dröm och har varit det länge. Jag kan verkligen se mig själv som det och jag tycker det är så otroligt spännande. Sen går jag även ekonomi linjen, så att kanske starta en egen advokat byrå hade varit roligt. Att driva någon form av företag eftersom bl.a. är vad vi lär oss nu i gymnasiet. Det är så spännande och det är så lärorikt. Jag brinner verkligen för det jag pluggar med. Hade aldrig velat gå en annan linje. Finns liksom inte på kartan.

Sen har jag sen något år tillbaka velat flytta utomlands när jag pluggat lite i Sverige men det får vi se hur det blir med det. Någon dag kommer jag flytta utomlands sen om det är om 3 år eller 30 år det vet jag inte. Barn är något som jag aldrig i hela mitt liv tänkt på, förutom att jag tänkt att jag inte vill ha några barn. Många har blivit chockade och sagt ´´ja men du kommer ändra åsikt sen´´. Tyvärr tror jag inte att jag kommer det.. Jag är ganska säker på att jag inte vill ha barn. Lika säker är jag på att jag inte vill gifta mig. Jag anser att man kan leva livet ut med någon utan att vara gifta, sen är jag skeptisk när det kommer till ordet ´´föralltid´´. Men man ska aldrig säga aldrig.

Ja, framtid är förhoppningsvis lång och kommer nog bjuda på annat än jag tänker mig nu.
Brukar ni tänka på framtiden? Har ni några speciella framtidsplaner eller drömmar?

 

M BY M

x | via Tumblr

Ett av mina absoluta favorit märken! Älskar allt. Deras iphone skal är också sååå grymt snygga! Ska verkligen införskaffa ett så fort jag får tag i ett som passar iphone 5.

MUMSNågot som är en stor favorit hos mig och som är SÅ enkelt, är kyckling. Jag hackar alltid kycklingen sen steker den i lite smör. Ibland kryddar jag det med taco eller chili kyrdda för att få lite smak. Sen en enkel sallad till det, mums så gott! Har även fastnat för pesto, jösses vad gott! Ett bra tips om man inte vill ha någon fet sås till. 

Q/AQ- Har du bra självförtroende?
A- Jag tror tack vare allt jag gått igenom så har jag fått det. När jag var yngre så kan jag erkänna att det inte var speciellt bra.

Q- Vad väljer du, godis eller chips?
A- CHIPS alla dagar i veckan. Godis? Urk.. Jag älskar ju såklart choklad men klassar inte det som godis faktiskt.

Q- Hur ofta dricker du alkohol?
A- Jag dricka aldrig alkohol.

Q- Hade du kunnat ha distansförhållande?
A- Alltså helt ärligt? Nej, det hade jagi inte kunnat. Jag vill vara nära den jag älskar och märkte det nu i helgen när A var borta från fredag- måndag och saknaden bara växte för varje minut som gick, det var sjukt jobbigt. Skulle aldrig orka plåga mig själv på det sättet. 

Q- Vad använder du för smink?
A- Concealer, foundation, mineralpuder, solpuder, rouge, mascara och ibland en brun ögonskugga.

LOVE IS ALL WE NEED

letlove-be: ♡ - Shadow of Angel | via Tumblr

Hur håller man kärleken vid glöd? Vad gör man när vardagen smyger på och sakta tar över? Hur ska man hinna med alla måsten och samtidigt vara världens bästa flickvän/pojkvän?

För mig, när jag går i skolan och A jobbar så är varje sekund med honom värdefull. Nu när vi ännu inte bor tillsammans så ses vi bara på kvällar och helger (förutom på sommaren då han har semester och jag sommarlov, då ses vi hela tiden nästan). Då är allt så speciellt. Man vill hålla en bra balans mellan skolan, vänner och kärleken. Man vill hinna med allt. Men det går ju inte riktigt ibland, speciellt inte om jag har mycket i skolan. Har jag t.ex. något prov så kan det bli så att vi inte ses dagen innan eftersom jag verkligen måste plugga.


Det största och viktigaste tipset jag kan ge är att njuta av varandras närhet, om det så är en hel kväll eller bara ett par timmar. Man behöver inte göra något speciellt. Att kolla film och hålla om varandra är något så enkelt men så underbart. Jag njuter av varje filmkväll jag har tillsammans med A. Jag njuter varje kväll när han håller om mig och pussar på mig lite då och då. Jag njuter av allt det lilla för jag vet hur mycket jag hatar att vara utan det.

Känner man att man börjar bli för bekväm med sin partner eller att förhållandet inte är som det borde vara pga att man bara går i rutiner dag ut och dag in så ta en helg där ni bara lägger tid på varandra. Gå ut och ät, gå på bio, ta en spa weekend eller bara en promenad och filmkväll. Glöm mobiler, dator och allt annat. Umgås med varandra, prata med varandra och lägg all energi på din partner. Ibland behövs det något så enkelt och jag tror många glömmer bort det.

Tack och lov har A och jag inte kommit in i någon sån här svacka, men händer det kommer jag göra allt för att bryta det. Just nu har vi tid med varandra varje kväll där vi pratar, gå promenader och myser framför en film. Utan det vet jag inte vad jag skulle gjort.. Jag vet inget som är så mysigt som att ligga i hans famn framför en bra film.