MATILDA - FINTESS AND HEALTH

WANTIES

JOHANNA BERGENDAHL

Lite fint som jag vill ha. Har ett par svarta hunter stövlar men har mer och mer börjat tycka om vita. Fräscht och snyggt!

Tankar

Untitled

Ibland tänker jag på om det är värt att kämpa för något som man inte vet om man ska kämpa för. Kanske är det ett tecken på att man inte borde eller ett tecken på att man ska kämpa för att inga ångra sig. Förstår ni? För hur vet man egentligen när det är rätt och när det är fel om man inte har någon magkänsla som säger något av det. Då vet jag att de flesta hade sagt ''men kör på vad har du att förlora''. Hmm ja, kanske egentligen allt? Jag tycker det låter bra när någon säger så, men sen kommer jag på mig själv att man inte kan kämpa för allt och för alla. Det finns vissa saker som inte är menade att bli eller vara och varför då lägga sin energi och kraft att kämpa över det? 

Jag tycker det är starkt om man har ett mål som man kämpar för, en dröm. För jag tror aldrig ens drömmar kan svika en. Men människor då? Människor kan svika. Och då gör det så förbaskat ont att veta att man kämpat men det inte funka. Att man inte var tillräcklig.

Men en sak är säker och en sak vet jag, att jag aldrig kommer ge upp mina drömmar. Hur stora eller små dom än är, så kommer jag aldrig ge upp dom. Då får jag kämpa hur mycket och länge som helst, men jag ska dit. Jag ska nå dom. För jag vet att livet är för kort och innan man vet av det tar det slut. Jag ska inte ångra något och jag ska inte sluta kämpa någonsin. Men jag ska nöja mig med det jag har men ändå ha strävan att bli bättre. För har man möjligheten varför inte ta den? 

M

Don't eat less, just eat healthy

Har varit och tränat ben på favorit gymmet, kändes bra. Hade dock inte så mycket motivation idag men laddar om inför ett nytt och bättre pass! Är extremt hungrig nu så blir lunch nu, yummi. Sen är det sista lovdagen vilket inte är speciellt kul, men man har iallafall ny kraft och ny energi och då känns det bättre.

WILD ONE

En gång trodde jag att allting handlade om att passa in. Att lägga fötterna i andras fotspår och inte skapa sina egna. Idag, tycker jag det är läskigt. att vara som någon annan, eller vandra i dess fotspår. Idag bryr jag mig inte om att passa in. Det är inte det livet går ut på och det står inte skrivet någon stans att man ska vara precis som alla andra. Men är man inte det, så får man direkt något negativt över sig. Och när folk skriver att andra är osäkra.. så vad tror ni egentligen? När folk håller på som dom gör är det självklart att folk blir osäkra och mår betydligt sämre än vad dom borde.

Och jag tror inte riktigt att detta kommer ta stopp någon gång om jag ska vara helt ärlig. En del flyter på strömmen där man trycker ner andra och andra ser på. Låter det ske. Det är lika idiotiskt alltihop.