MATILDA - FINTESS AND HEALTH

Allt

Strong

Har inga verkliga behov eller beroenden. Jag röker eller snusar inte, jag är morgon pigg, jag äter och tränar i lagom mängd och jag dricker inte kaffe. Jag har inget beroende, något jag måste göra eller ha varje dag för att känna mig komplett. Runt omkring mig ser jag folk som dricker kaffe i mängder och hypar om dom inte får det, folk som sitter och skakar eller gnäller för att dom inte har möjligheten att ta en av alla sina dagliga cigg. Jag tycker synd om folk som inte kan kontrollera sina behov, att man har ett så sjukt beroende att man inte hade klarat sig utan det.

Jag har fått höra att jag är tråkig för att jag varken festar eller dricker. I början trodde jag nästan det var sant, att vad är det för fel på mig som inte dricker och röker och som inte ens känner att jag vill göra det? Men så tänker jag efter.. Varför ska jag göra det bara för att? Varför dricka bara för att? Varför festa bara för att? Till vilket syfte? Inget. Jag drar hellre på mig mina träningskläder och tar ett träningspass än att supa mig full. Men det är min livsstil och det är vad jag har valt. Jag kan förstå att man i min ålder vill festa och ''ha kul''. Men jag tycker att man kan ha minst lika kul om inte mer kul, utan allt det där. Varför vakna bakfull nästa dag när man kan vakna och må underbart bra. Jag väljer nog hellre att fokosera på nyttiga saker. Supa och festa för mig är inget hälsosamt och jag tror att man kan förstöra sin kropp men även sig själv genom att göra det. Nu säger jag inte om man festar lite då och då, går på någons födelsedags fest osv. Utan folk som festar minst 2ggr i veckan och super sig under bordet varje gång.

Detta är inget dömande, utan hur jag ser saker från mitt eget perspektiv. Jag trivs med vad jag gör och jag mår bra av det och i längden är det vad som är viktigast. 

30 april 2014 10:44 | Livet |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas