MATILDA - FINTESS AND HEALTH

WORKOUT TIME


Har nyss ätit en riktigt god pre-workout meal. Ris med kyckling och en celsius. Älskar verkligen celsius. Min favorit är vilda bär och lime. Ska till gymmet nu med min pojkvän, vi ska träna rygg! Är riktigt taggad, var ett tag sedan jag körde det så ska köra riktigt hårt.  

I wasn’t born to “fit in”. I was born to be myself.

Jag minns alla gånger som jag har varit så nere att jag inte trott att det någonsin har funnits en väg att komma upp igen. Jag minns alla gånger som jag har grävt ner mig själv djupare och djupare just för att vägen upp existerade inte för mig. 

Jag minns alla gånger som jag intalat mig själv att jag har varit kass och inte är värd något, bara för att jag blev lämnad av någon. Sen minns jag även den dagen då jag tog mig själv i kragen och bad mig själv att rycka upp mig och försöka gå vidare. För när man faller ner, vet ni vad man ska göra då? Eller nej, vet ni vad det ända man kan göra då är? Resa sig upp. 

Och jag lärde mig det då. Att ingenting blir bättre utav att bara gräva ner dig. Och det vet jag nu. Nu har jag blivit en starkare människa. Tack vare för att jag föll duktigt.

Jag tror att det som skrämmer oss allra mest är att inte känna något alls. Så därför klamrar vi oss fast vid det som är över, vid någon som sårat oss eller vid en känsla vi haft så länge att det blivit en vana. Och så håller vi oss kvar tills vi hittat något nytt. Det kanske tar en vecka, eller ett år. Men vi håller fast tills vi hittat något annat som får vårt hjärta att slå lite snabbare, som lyckats ta upp vår tankekraft lite mer än vanligt och som får oss att börja hoppas på något nytt igen. Och då släpper vi. För vi har någon annan att känna allt det där för. 

För kanske försvinner aldrig kärleken. Kanske skiftar den bara form. 

WHAT


En bild från när jag var brunette! Tycker jag passar mycket bättre i blont, verkligen. Men jag tröttnar så snabbt, vill alltid ha förändringar. Tänker iallafall hålla mig till blont nu, låta håret vila och växa. Fiskolja är verkligen bra att äta om man vill att sitt hår ska växa snabbare! Jag märker jätte skillnad för jag har tyvärr ett hår som växer väldigt långsamt, men som växer betydligt mycket snabbare när jag äter det regelbundet. Och sen inpackning 2-3 gånger i veckan och sen använder jag silver schampo lite då och då för att inte få för gult hår.

Morgon


Godmorgon på er! Vaknade 06.50 idag och är faktiskt pigg. Har gosat lite med Hugo och nu så ska jag äta frukost framför TV. Är super hungrig! Senare idag blir det träning, ska plugga lite innan dess. 

I WAS HERE

När man är kär kan man ha två olika känslor på samma gång. Ena minuten kan fjärilarna flyga runt i magen och göra en så otroligt glad. Men å andra sidan finns det oftast en till känsla, rädslan.. Rädslan för att fjärilarna i magen ska lägga sig, att fnittret ur sin mun ska tystna och att rodnaden om kinderna ska försvinna. Jag har varit där, du kanske har varit där. Vi alla kommer nog finna oss den känslan någon gång och när vi är i den känslan så är det på tiden att man börjar njuta av varje mint, varje sekund, tiden är värdefull. Det kan vara en av dem bättre tiderna i livet.