MATILDA - FINTESS AND HEALTH

Hugo Victor Alexander


Ingen tvekan om att det här är världen sötaste och vackraste mopps! Han har namnet Hugo sedan långt tillbaka (innan han föddes haha.) Han älskar mat, sova, hundar och människor. Han kan vara världens busfrö men också världens keligaste. Just nu tycker han om att tugga på saker, som tex ved, fingrar, strumpor och lite annat. 

Han är supergosig och det är inga problem med att ha med honom ut om man ska fika eller ta en promenad. Han kan redan sitt, ligg och high-five. Är så glad att just den här hunden blev vår. 

Hjärtslag

Upp och ner och ut och in, ingenting blev rätt och det var det som var så fantastiskt. Ingenting blev rätt med oss. Alltid var det något, aldrig var det perfekt. Ingen ville att det skulle vara perfekt. Men kanske drev viljan att göra det svart för sig oss för långt den här gången. Kanske gick någon av oss för långt ner för att ta sig upp igen. Lek blev till allvar. Spelregler suddades ut mitt i natten och kvar blev bara ensamma pjäser som ingen kunde placera. Toma pjäser i en mottagen mapp och för längesedan utsuddade minnen på något som var vårat

GYMTIME


Dags att cykla till gymmet! Ska köra lite baksida ben och rumpa + mage idag. Är super taggad. Älskar mitt nya gym, så många grymma övningar och så har jag även så himla bra pepp runt om mig! Blev skit glad när en kille kom fram till mig och sa att mina ben var bra formade och undrade om jag skulle tävla. Men det har jag inga planer på, vill bara träna för det är kul och för att jag mår så bra av det. Speciellt när det är så stressigt i skolan och när man har mycket plugg så behöver jag 2h träning för att släppa allt och göra rum för nytt! Så när skolan börjar ska jag verkligen inte tappa träningen, kommer nog göra ett schema vecka för vecka hur jag ska dela upp all träning och plugg. Man måste prioritera så funkar allt! 

Ge mig något

Två ögonkast och det är mörkt i rummet. Hjärtslag högre än andetag. Så fel. Så rätt. Så ingenting. Så fruktasnvärt fantastisk. Och jag vet, för intensivt. Men ändå, sedan när blev det förbjudet att kasta känslor på varandra? Sedan när gjorde fysiskt våld ondare än psykisk. Aldrig. Han krossade mina läppar, förtöjde mitt hjärta i en hamn utan namn. 

Och jag fann mig, i min situation. Mitt liv efter hans regler. Och jag följde dem slaviskt, i tron om att rätt liv gick att uppnå genom lojalitet. Men någon lärde mig att det finns en gräns, där fängelset tar över en annan människas liv. Och jag öppnade min ögon. Min gröna ögon som du fortfarnde säger är djupt bruna. Och jag såg. Börjar dagen med en smoothie! Vaknade 06.15 idag, har legat och kollat på en film hela morgonen. Såg på ''min låtsas fru'' som jag sett innan för längesen men tycker den är så bra så att jag ville se den igen! Nu ska jag upp och äta en rejäl frukost. Sedan blir det gymmet! Och sen ska jag plugga. Tycker det är skönt att lägga lite tid varje dag, funkar bäst för mig. Kan inte sitta i timmar och plugga, så jag sätter mig och gör lite varje dag.

Nu ska jag gulla med Hugo innan frukosten ♥

Kom ihåg det


Den personen som tar din hand och visar hela världen för dig ska du behålla. Långt där nere finns en stor plats för sådana människor. Den människan som får ditt mörker att lysa upp med bara en blick, är den personen du ska spendera din dyrbaraste tid med. Mörker är inget du kommer vilja leva i. Den personen som får ditt leende att växa sig upp över öronen är den människan du ska skratta med. Ett skratt kan sägs förlänga ditt liv. Den människan som delar allt med dig är den människan du ska älska högst på jorden.

No limits

Med en viss självrespekt som enda skyddsnät. Ändå står lögnerna på rad efter mitt namn. Knackar på min axel och ber mig följa med. 

Vill vara alla till lags, utan mig själv. Kan inte krossas under tyngden av ordet - sviken. Kan inte dö av tyngden i ordet - igen. Kärlek skär lika djupa sår som svek, men det är förädaren som strör saltet. Låter det svida i hyn medan ögonen låter kinderna veta om att de finns.

Det bleknar, det jag en gång trodde var jag, bort från det ständiga och bestående. Jag brukar viska till mig själv, det finns inte mer. Men ändå, alltid, mer. Det är inte det att jag är rädd, jag är så bekant med vad jag tilldelas, allt för van. Tre meningar skapar tortyr, två gör ont, en förgör. Ord som kastas, glas som äts. Det bor ingen fjärill i hatet, ej heller en orm. Bara ett tomt ansikte utan samvete. Jag kan säga att mitt hjärta sved men aldrig att det slog hål på det jag hade inuti. Det är för trångt med två, sa kroppen till hjärtat och lämnade det vid vägens slut.

Morning


Godmorgon på er! Utvilade? Jag är faktiskt det. Ska äta frukost nu och sen ska jag städa mitt rum och plugga lite. Efter det så tror jag att jag ska bege mig till gymmet, får se hur mycket det blåser, annars får jag gå en liten runda med Hugo. 

Hoppas ni får en bra dag! Och finns det något mer ni vill se i bloggen, så kommentera!